Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Rica ederim tatlim...

Valla risk almamak lazim. Bence hepsine bakilmali. Ama doktorlar hangisini uygun gorurse o olur heralde. Ben tekrar aradigimda sana bilgi veririm. Olmadi gider baskentde ucretli yaptiririz artik.
Başkentte ne kadara yapiyorlar birde orda isteğimize bağlı yapıyorlar mi ki. Benim ablamda vardı kan pihtilasmasi acaba genetik olabilir mi ki kafamda deli sorular yine:KK64:

İçeriğini bilmiyorum ama hergün vuruyordu. Hatta bazen ben yapıyordum heryer sertlesmisti iğne vurmaktan.
Şu kan pihtilasmasini devlet karşılamıyor bende çok pahalı hepsini mi yaptircam ne yapcam bilmiyorum

merhaba kan pıhtılaşması için kullanılan hibor iğnesini sağlık ocağında aile hekimne yazdırabiliyorsun devlet karşılıyor. gebe kalırsanda kadın doğum uzmanından ilaç raporu çıkartıp ücretsiz alıyorsun eczaneden bilgin olsun

Hatalı girip yaptiniz bi Kac gün göremezsiniz diyo canim
Bana 'geçici olarak kilitlenmiştir' diye uyarı geldi.On on beş dk sonra bir daha denedim oldu.Hatta böyle bir konu açılmıştı az önce,Mune hanımda 'sitede geçici olarak sorun var,sorun giderilecektir' gibi bir yorum yapmıştı.Düzelir canım senle alakası yok yani.

Bana 'geçici olarak kilitlenmiştir' diye uyarı geldi.On on beş dk sonra bir daha denedim oldu.Hatta böyle bir konu açılmıştı az önce,Mune hanımda 'sitede geçici olarak sorun var,sorun giderilecektir' gibi bir yorum yapmıştı.Düzelir canım senle alakası yok yani.
Şimdi düzeldi sinir oldum yaa iki saattir atiyo beni hatta bikaç gün göremezsiniz diyo

Başkentte ne kadara yapiyorlar birde orda isteğimize bağlı yapıyorlar mi ki. Benim ablamda vardı kan pihtilasmasi acaba genetik olabilir mi ki kafamda deli sorular yine:KK64:
600-700 mus canim baskentte. Ablanda oldugunu soylersen belki yaparlar. Sen gitmiyomusun canim gorusmeye? Baskente

Slm canm adetimi bekliyorum,heran olmam lazım.Adetim başlayınca gidecem hastaneye.Hayırlısı olsun inş.Sen de üç ay sonra başlicakmışsın,bütün önlemini alıyorsun en azından.Hayırlı uğurlu olur inş tedavin.
evet cnm uç ay beklicem inss hayırlısı olur sağol cnm
İnss herşey yolunda gider senin tedavin de su gibi geçsin cnm güzel haberlerini okuruz burdan

Back