Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canm henüz muayene olmadım,adetin 10.günü gidecem,sulu ultrasondan bakılacak.Yanımda nekadar para bulundurmak gerekiyor? Sekretere sormayı unuttum. Acı olmuyor mu hiç?Bir de sonraki süreç hakkında fikrin var mı?Çok sordum kusura bakma canım..
Yok canim benim biz muayene parası ödedik başka bişey odemedim hiç agri falan yok çok rahat git muayene olur gibi seni tek rahatsız eden şu olmasi yanında orkid al canim hafif kanama olabiliyor sulu usg den sonra bisey yoksa ilk adetin le tedaviye basliyosun canim insallah sorun olmaz canim

Canm henüz muayene olmadım,adetin 10.günü gidecem,sulu ultrasondan bakılacak.Yanımda nekadar para bulundurmak gerekiyor? Sekretere sormayı unuttum. Acı olmuyor mu hiç?Bir de sonraki süreç hakkında fikrin var mı?Çok sordum kusura bakma canım..
Merhaba, korkulacak hic bsey yok. Iciniz rahat olsun. Normal jinekolojik masaya yatiyosunuz. Sonra katater (pipet gbi incecik bsey) onu yerlestirip icine su veriyolar. Bu kadar. Yani yalanci transfer gbi bsey :)

Derino,Gülşah,Rosebady çok teşekkür ederim arkadaşlar,saolun içime su serptiniz.İnş sonuç ta temiz çıkar..Allah hepimizin kucağını sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bebişlerle doldursun inş.Allah gönlünüze göre versin.

Yok canim benim biz muayene parası ödedik başka bişey odemedim hiç agri falan yok çok rahat git muayene olur gibi seni tek rahatsız eden şu olmasi yanında orkid al canim hafif kanama olabiliyor sulu usg den sonra bisey yoksa ilk adetin le tedaviye basliyosun canim insallah sorun olmaz canim
canım bana sulu usg den bahsedilmedi niçin yapılıyorki

Canim rahmin durumuna bakiyolar rahimde bisey varmi polip miyom gibi yani bebegin Tutunmasını engelleyen bisey varmi diye bakiyolar ben iki defa yaptirdim ilki temiz ikincisinde polip çıktı ameliyat oldum
Neden ilki temizken ikincisinde polip göründü canm?Ameliyat nekadar sürdü?

Geçmiş olsun canm.Ameliyattan sonra hastanede kaldın mı peki?
Yok canim saat 10 da hastaneye gittim saat 4 te hastaneden çıktım anestezi etkisi bitince ye kadar bekledi ler yemek yedim midem bulanıyor mu diye baktilar bisey olmayınca çıkış verdiler canim ikinci günde ise gittim

Yok canim saat 10 da hastaneye gittim saat 4 te hastaneden çıktım anestezi etkisi bitince ye kadar bekledi ler yemek yedim midem bulanıyor mu diye baktilar bisey olmayınca çıkış verdiler canim ikinci günde ise gittim
Çok geçmiş olsun canm.Tedavi göreceğimi kimse bilmiyor,hani öyle birşey çıkarsa hazırlıklı olayım ben de.İnş hepimiz sağ salim,mutlulukla bitiririz bu tedavi sürecini.

Back