canım merhaba az çok okudum yazılarını çok üzüldüm laflara konuşulanlara
ben mersin tıpa gidiyorum, gürkan hocaya ve devrim hocaya denk geliyorum ama olumsuz kötü hastalarla konuşmuyorlar, şaşırdım, çok yoğunlar aşırı ama çok hasta oldu hastanede pek ilgilenemiyorlar bazen kafaları bi milyon oluyor ama ben memnunum, devrim hoca var gayet anlayışla dinliyor ve her soruya cevap veriyor, birde o hastanede ben şu doktorla devam edecem diyemiyorsun evet öle birşey var ama ben hiç sıkıntı çekmedim, her muayenede bir diğeri denk geldi (zaten 2 prof var bana) ikiside çok anlayışlı ve sohbetli, biraz yoğunluklarından az konuşabiliyorlar, benim ilk aşılamam oldu orda bekliyorum sonucu şimdi, bana hemen gel tüp yapalım demediler para kazanmak için bişiy yapmadılar, öncelikle 5 ilaçlı aşılama denemem olmasına rağmen iğneli deneyelim ücreti az bak diye konuştuk, tüp bebeğe ücret maliyet var sonuçta birşeyiniz görünmüyor herşey normal bir deneyelim en fazla kayıp 1-2 ay dedi devrim hoca, kabul ettim ve hastane çalışanlarından tüp bebekteki bide doktorlardan ben memnunum, size biraz ağır konuşma olmuş neden öle olmuş anlayamadım ama gerçekten o kadar yoğun günleri oluyor ki kesin kafa uçtu doktorun, ne bileyim ben üzüldüm valla size öle davranmalarına ama ben gerçekten hala çok memnunum, 22 şubatta sonucum belli olacak ve pozitif ise çok şükür ama değil ise tedaviye devam edecekler bırakmıyorlar öle ne bileyim yaaa valla