Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim çarşambaya randevu verdiler sabah orda olacağım insallah ben hiç muayene olacağımi dusunmemistim
Gulsah genetik tani yaptiricakmisin? Hani kimyasal yasadin ya o bakimdan soruyorum. Bulent bey bana esimden kaynakli sperm problemi var die, önermisti. Yada pihtilasmadan kaynakli demisti. Tayfun beye sende sor. Bu tedavide bosa gitmesin. Dunyanin ceremesini cekip onca para dokuyoruz. Ben yarin mersin univ. Gidip herseyi sorucam doktora. Embriyolara yapilan tani saglikli sonuc veriyomus.

Gulsah genetik tani yaptiricakmisin? Hani kimyasal yasadin ya o bakimdan soruyorum. Bulent bey bana esimden kaynakli sperm problemi var die, önermisti. Yada pihtilasmadan kaynakli demisti. Tayfun beye sende sor. Bu tedavide bosa gitmesin. Dunyanin ceremesini cekip onca para dokuyoruz. Ben yarin mersin univ. Gidip herseyi sorucam doktora. Embriyolara yapilan tani saglikli sonuc veriyomus.
Ben tayfun beye sordum şimdi gerek yok dedi ama bende soracagim canim özellikle bağışıklık serumu ve gebelik aşısı canin bunlara bakalm ne diyecek benim kimyasal yaşamanın nedeni tedavi sırasında polip oluşmuş oda tutunmayi engellemiş senin doktor randevu yarin mi canim

Ben tayfun beye sordum şimdi gerek yok dedi ama bende soracagim canim özellikle bağışıklık serumu ve gebelik aşısı canin bunlara bakalm ne diyecek benim kimyasal yaşamanın nedeni tedavi sırasında polip oluşmuş oda tutunmayi engellemiş senin doktor randevu yarin mi canim
Bende merak ediyorum bunları cnm senin kimyasalın kaç çıkmıştı cnm

Evet tatlim yarin, du bagisiklik serumuyla gebelik asisini unutmazsam bende sorim = )

Bende soracagim canim insallah guzel haberlerle dönersin canim

Tatlim sabah gitdim. Cok buyuk hayal kirikliklariyla ciktim. Icimde biraz umut vardi. Oda gitdi. Doktor sadece hikayemizi dinledi. Rahim filmi histeroskopi sonucu, esimin sperm tahlillerii ... bunlara bakti.. Muane bile etmedi. Rahim filmi temizmis, histeroskopi temizmis. Esimin morfolojisi iyiymis sadece sayimiz braz kotuymus. Eee napalim dedigimde 1 tup bebek hakkiniz kalmis, bu iste isinin ehli acibadem siz orda bile yaptirmissiniz olmamis dedi. Baskentde arastirma konusunda cok iyidir dedi eee ordada yapilmis dedi. Bi pihtilasma ya bakilabilinir dedi, onun icinde ayda bi gelip kan vermeniz gerekli dedi. Döndü kocama sende bi uroloji doktoruna gorun dedi, bende sperm sayisi artmazki ama dedim evet dogru artmazda dedi. Anlayacagin hic bsey anlamadim. 6 dan sonra denemeyin olmaz zaten dedi. Embriyolara yapilan genetik tanidan sonrada da kimyasal yasarsiniz dedi umutlanmayin tutmayada bilir dedi. Dedi dee dedi dedi de dedii.. benim moral bozulunca Topladim kegatlarimi ciktim odadan.

Derino genetik test nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da eşimde sorun var

Canim doktor uygun gorunurse yapiliyo, bi kanla bakilan pihtilasma testleri var. Birde embriyolara yapilan var. Genetigine bakiyolar.

Ayrica bagisiklik serumu, gebelik ignesi onlar da boş seylermis kizlar. Aciklama yapilmis. Kanitlanmis bi tedavi yontemi degilmis. Boşmuşşş ...

Back