Tatlim sabah gitdim. Cok buyuk hayal kirikliklariyla ciktim. Icimde biraz umut vardi. Oda gitdi. Doktor sadece hikayemizi dinledi. Rahim filmi histeroskopi sonucu, esimin sperm tahlillerii ... bunlara bakti.. Muane bile etmedi. Rahim filmi temizmis, histeroskopi temizmis. Esimin morfolojisi iyiymis sadece sayimiz braz kotuymus. Eee napalim dedigimde 1
tup bebek hakkiniz kalmis, bu iste isinin ehli acibadem siz orda bile yaptirmissiniz olmamis dedi. Baskentde arastirma konusunda cok iyidir dedi eee ordada yapilmis dedi. Bi pihtilasma ya bakilabilinir dedi, onun icinde ayda bi gelip kan vermeniz gerekli dedi. Döndü kocama sende bi uroloji doktoruna gorun dedi, bende sperm sayisi artmazki ama dedim evet dogru artmazda dedi. Anlayacagin hic bsey anlamadim. 6 dan sonra denemeyin olmaz zaten dedi. Embriyolara yapilan genetik tanidan sonrada da kimyasal yasarsiniz dedi umutlanmayin tutmayada bilir dedi. Dedi dee dedi dedi de dedii.. benim moral bozulunca Topladim kegatlarimi ciktim odadan.
Canim doktor uygun gorunurse yapiliyo, bi kanla bakilan pihtilasma testleri var. Birde embriyolara yapilan var. Genetigine bakiyolar.