Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Arkadaşlar mrh,Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin.Kisla başkent hastanesinde ki Esra Bulgan Kilicdagi bilen var mi?Nasıl bir Dr?

Hemotoloji Polikliniğinden Trombofil Paneli İLE Getenik Polikliniğinden Karyotip Analizi istediler Trombofil Paneli testini bir ay içinde aldık ama Karyotif analizi testini (eşimle birlikte kan veriyoruz) için 6 ay önce kan verdik sonuç olarak verdiğimiz kandan istedikleri sonucu elde edemediklerini tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler. 3 ay önce tekrar kan verdik Pazartesi günü yine aramışlar yine verdiğimiz kandan istedikleri sonucu elde edemediklerini söylemişler anlamadım nasıl bir sonuç elde edecekler artık ne elde edeceklerse etselerde bizde bir şeyler anlasak
peki şimdi yine mi vereceksiniz bunların makineleri bozuk bence normal değil yanı
Arkadaşlar mrh,Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin.Kisla başkent hastanesinde ki Esra Bulgan Kilicdagi bilen var mi?Nasıl bir Dr?
cnm hoşgeldin esra hanım ve diğer bütün drlar iyi bence zaten tupbebegin yönetimi ona ait kötü bisey duymadım ben hiç uzun zamandır bu hastaneye gidiyorum inss hakkında hayırlısı olsun cnm

peki şimdi yine mi vereceksiniz bunların makineleri bozuk bence normal değil yanı
cnm hoşgeldin esra hanım ve diğer bütün drlar iyi bence zaten tupbebegin yönetimi ona ait kötü bisey duymadım ben hiç uzun zamandır bu hastaneye gidiyorum inss hakkında hayırlısı olsun cnm
Çok teşekkür ederim canım, başka bir dr yönlendirdi bizi.Adetin ilk gününe randevu almamız gerekiyor ama bir kaç aydır adet tarihim değişiyor,gününü bilemiyorum yanı.Nasıl olacak peki günümü bilmeden randevu alamam,randevusuz da olmaz.

Çok teşekkür ederim canım, başka bir dr yönlendirdi bizi.Adetin ilk gününe randevu almamız gerekiyor ama bir kaç aydır adet tarihim değişiyor,gününü bilemiyorum yanı.Nasıl olacak peki günümü bilmeden randevu alamam,randevusuz da olmaz.
Cnm sen önce ara sekreterliği onlar sana bir randevu verirler Dr muayene eder ona gore tedaviye başlarsınız sonraki adetin ilk günü ararsın yarın gel derler

Olabilir canim
Esra canim hosgeldin ben esra hanimi bilmiyorum ama pinar hanima ameliyat olmustum kist ameliyati çok ilgili ve kibar birisiydi ben çok memnunum

canım malesef :KK43: negatifi gördüm, tüp bebeğe başlıyoruz, bugün adet oldum yarın muayeneye gidiyorum hemen
canım malesef :KK43: negatifi gördüm, tüp bebeğe başlıyoruz, bugün adet oldum yarın muayeneye gidiyorum hemen tüpe geçiliyor
Canimm cok uzuldum. Sana uzulme bile diemiyorum suan tahmin ediyorum hislerini. Ama bak ne guzel hemen tup bebege basliyosun. Hem sansin yuksek. Probleminiz yoktu yanlis hatirlamiyosam sizde sorun yoktu. Insallah bu sefer guzel olucak. Insallah insallah..

Canimm cok uzuldum. Sana uzulme bile diemiyorum suan tahmin ediyorum hislerini. Ama bak ne guzel hemen tup bebege basliyosun. Hem sansin yuksek. Probleminiz yoktu yanlis hatirlamiyosam sizde sorun yoktu. Insallah bu sefer guzel olucak. Insallah insallah..
canım üzülmemek elde değil, sabah bi posta ağladım ama çabuk toparladım çünkü ben daha önce ilaçlı olsada 5 kere aşılama olmuştum ve hastaneye başlarken tüp bebek niyetiyle gittim, doktorum bir kere iğneli yapalım ısrarıyla yaptırdım, zaten kendimi gerçekten tüp bebeğe endeksledim , bir yanım gerçekten hemen tüpe başlanmasına seviniyor, yarın bir muayene olayımda inşallah güzel güzel sonuçlar haberler olur

Back