- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.421
Bence adetliyken bir bakar cnm ondan sonra uygulayacaginiz yol belli olurUzun protokol olacağı için tam bilmiyorum şimdi arayacagim soracagim galiba 21.gun ignelere baslayacagim bir hafta öncesi rapor için giderim doktorun muayene etmesine gerek varmi bilmiyorum
Canim çarşambaya randevu verdiler sabah orda olacağım insallah ben hiç muayene olacağımi dusunmemistimBence adetliyken bir bakar cnm ondan sonra uygulayacaginiz yol belli olur
Cnm rahim her ay yenilenen bisey basit kist felan varsa Dr ilaç verebilir her halükarda Dr görmek ister cnm inss herşey guzel olacak ben inaniyorumCanim çarşambaya randevu verdiler sabah orda olacağım insallah ben hiç muayene olacağımi dusunmemistim
Gulsah genetik tani yaptiricakmisin? Hani kimyasal yasadin ya o bakimdan soruyorum. Bulent bey bana esimden kaynakli sperm problemi var die, önermisti. Yada pihtilasmadan kaynakli demisti. Tayfun beye sende sor. Bu tedavide bosa gitmesin. Dunyanin ceremesini cekip onca para dokuyoruz. Ben yarin mersin univ. Gidip herseyi sorucam doktora. Embriyolara yapilan tani saglikli sonuc veriyomus.Canim çarşambaya randevu verdiler sabah orda olacağım insallah ben hiç muayene olacağımi dusunmemistim
Ben tayfun beye sordum şimdi gerek yok dedi ama bende soracagim canim özellikle bağışıklık serumu ve gebelik aşısı canin bunlara bakalm ne diyecek benim kimyasal yaşamanın nedeni tedavi sırasında polip oluşmuş oda tutunmayi engellemiş senin doktor randevu yarin mi canimGulsah genetik tani yaptiricakmisin? Hani kimyasal yasadin ya o bakimdan soruyorum. Bulent bey bana esimden kaynakli sperm problemi var die, önermisti. Yada pihtilasmadan kaynakli demisti. Tayfun beye sende sor. Bu tedavide bosa gitmesin. Dunyanin ceremesini cekip onca para dokuyoruz. Ben yarin mersin univ. Gidip herseyi sorucam doktora. Embriyolara yapilan tani saglikli sonuc veriyomus.
Bu sefer bisey çıkmasın ya artık korkuyorum bisey daha olacak diyeCnm rahim her ay yenilenen bisey basit kist felan varsa Dr ilaç verebilir her halükarda Dr görmek ister cnm inss herşey guzel olacak ben inaniyorum
Bende merak ediyorum bunları cnm senin kimyasalın kaç çıkmıştı cnmBen tayfun beye sordum şimdi gerek yok dedi ama bende soracagim canim özellikle bağışıklık serumu ve gebelik aşısı canin bunlara bakalm ne diyecek benim kimyasal yaşamanın nedeni tedavi sırasında polip oluşmuş oda tutunmayi engellemiş senin doktor randevu yarin mi canim
İnş çıkmayacak önlem amaçlı çağırıyor cnm sen merak etme herşey yolunda gidecek insBu sefer bisey çıkmasın ya artık korkuyorum bisey daha olacak diye
Benim 5.5 çıkmıştı canim doktor 5 in üstü ama normal değil demişti kismet degilmis iyiki tutmamis polip bebek tutunsa bile düşürüyor musBende merak ediyorum bunları cnm senin kimyasalın kaç çıkmıştı cnm
Insallah canim ya söyle güzel sonuçlar alsak hepimiz hamileyiz desek bu topik Şenlense nasıl güzel olurİnş çıkmayacak önlem amaçlı çağırıyor cnm sen merak etme herşey yolunda gidecek ins
Benimde iki dusugum var tutunca kaybetmek çok acı inss allah bi daha yasatmasin hicbirimizeBenim 5.5 çıkmıştı canim doktor 5 in üstü ama normal değil demişti kismet degilmis iyiki tutmamis polip bebek tutunsa bile düşürüyor mus
İnss cnm Rabbim duysun sesimizi inss ne guzel olurInsallah canim ya söyle güzel sonuçlar alsak hepimiz hamileyiz desek bu topik Şenlense nasıl güzel olur
Amin canim sizin neden dusuk olmuş arastirdinmi canim ya gerçekten çok zorBenimde iki dusugum var tutunca kaybetmek çok acı inss allah bi daha yasatmasin hicbirimize
Cnm en son tedaviden önce Dr DNA hasar testi yaptırdı temiz genetigimize bakıldı o da temiz çıktı Dr şans dedi şimdi bi rahme bakılsın istiyorum bi tek o kaldı cnm hayırlı artık cnmAmin canim sizin neden dusuk olmuş arastirdinmi canim ya gerçekten çok zor
Evet tatlim yarin, du bagisiklik serumuyla gebelik asisini unutmazsam bende sorim = )Ben tayfun beye sordum şimdi gerek yok dedi ama bende soracagim canim özellikle bağışıklık serumu ve gebelik aşısı canin bunlara bakalm ne diyecek benim kimyasal yaşamanın nedeni tedavi sırasında polip oluşmuş oda tutunmayi engellemiş senin doktor randevu yarin mi canim
Bende soracagim canim insallah guzel haberlerle dönersin canimEvet tatlim yarin, du bagisiklik serumuyla gebelik asisini unutmazsam bende sorim = )
Derino genetik test nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da eşimde sorun varEvet tatlim yarin, du bagisiklik serumuyla gebelik asisini unutmazsam bende sorim = )
Canim bugun randevun vardı ne yaptin canimEvet tatlim yarin, du bagisiklik serumuyla gebelik asisini unutmazsam bende sorim = )
Bende soracagim canim insallah guzel haberlerle dönersin canim
Derino genetik test nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da eşimde sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?