- Konu Sahibi gulsahhh01
- #2.381
İçtim yinede gelmedi ve hergün limonlu şu içiyorum oda söker diye biliyorum offffMaydanoz suyu ictinmi cnm icecem diyordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçtim yinede gelmedi ve hergün limonlu şu içiyorum oda söker diye biliyorum offffMaydanoz suyu ictinmi cnm icecem diyordun
Onu duymamistim aktaran gitsen adet söktürücü sallama çaylardan Alsan cnmİçtim yinede gelmedi ve hergün limonlu şu içiyorum oda söker diye biliyorum offff
Sağol canim bugun olmasam doktoru arayacagim canimOnu duymamistim aktaran gitsen adet söktürücü sallama çaylardan Alsan cnm
İnss olursun cnm bugün iyi olur Dr aramanSağol canim bugun olmasam doktoru arayacagim canim
Ben tüm tahlillerimi hastanede yaptırmıştım ekstradan para odemedim gözün aydın canin insallah bu tedavinle hamile kalirsin sulu usg yapmadimi canim ben daha adet olmadim canim bekliyorum 5.gunum bugün heran olacak gibi oluyorum lavaboya gidiyorum bisey yokkızlar bugün gittim tayfun beye bir sonraki adetle başlıyoruz inşallah sağolsun tayfun bey herşeyi anlattı rapor çıkıyormuş birde bir sürü tahlil verdi sağlık ocağında yaptırabilirsiniz denildi hakkımızda hayırlısı G gulsahhh01 sen neyaptın cnm geldi mi adetin
Canim keşke oyke mucize olsa ama imkansız ki zaten geçen ay iltihap vardı bir kere oldu. Sonra yapamadık valla bekliyorum adet olmayı canim stres oluyorum tedavi olacağız ya gelmiyo bi türlü canim Nisan'a sarkiyo öyle canim hitereskopi den sonra ben 40 gün adet oldum devamli kanamam oldu hatta adet oldum oda 10 gün sürdü hala onun etkisi mi acaba anlamadım 5 gun geciktim ya hiç oyke olmadim ben bu ay hersey geldi başıma insallaj başka bişey cikmazG gulsahhh01 canim stres yapma. Histeroskopiden sonra oluyo boyle. Hem kimyasalda gecirdin. Bak ben histeroskopiden sonra 15-16 gunde bi hastalaniyodum. Doktora sormustum normal demisti. Seninki de normal. Yerinde olsam sokturucu bile icmem. Belki de hamilesindir. Bize 1 tane lazim belki 1 tane saglikli gider yapisir bellimi olur. Şuan icin demiyorum ama.. evime yeni evlendigimde bi misafir gelmisti. O anlatmisti. Cocuklari olmuyomus. Kadin sonra jinekologa gidiyo hastalanmiyo die, doktor ona ilac veriyo. Eczanenin kapisinda annesi aramis, kadina kizmis ne ilac icicen cik gel die. Ayy inanamadim ama meger kadin hamileymis dusun yenisehir hastanesinde bi doktordu isim vermiyim simdi. Ultrasonda gorememis bebegi. Valla icmemis ilac. Bi oglu var 5 yasinda simdi.
Aklinda olsun bekle bence..
Ayy cok sevindim canim daha yeni Degilmi ydi ya hakkında hayırlısı canım inşallah bebişin artık seni bekletmez hemencecik gelirTüp bebeği erteleyen ben. Mersin üniv. Tüp bebek bolumunden pozitif haber alinca kolladi sivadim
Sali günü ilk randevum..
Hayirli olsun cnm inss bebisinin gelmesine sebep olur beklememen iyi olmuşTüp bebeği erteleyen ben. Mersin üniv. Tüp bebek bolumunden pozitif haber alinca kolladi sivadim
Sali günü ilk randevum..
hadi hayırlı olsun cnm inss herşey yolunda gitsinkızlar bugün gittim tayfun beye bir sonraki adetle başlıyoruz inşallah sağolsun tayfun bey herşeyi anlattı rapor çıkıyormuş birde bir sürü tahlil verdi sağlık ocağında yaptırabilirsiniz denildi hakkımızda hayırlısı G gulsahhh01 sen neyaptın cnm geldi mi adetin
Aynen benimde histeroskopiden sonra uzun surmustu.Canim keşke oyke mucize olsa ama imkansız ki zaten geçen ay iltihap vardı bir kere oldu. Sonra yapamadık valla bekliyorum adet olmayı canim stres oluyorum tedavi olacağız ya gelmiyo bi türlü canim Nisan'a sarkiyo öyle canim hitereskopi den sonra ben 40 gün adet oldum devamli kanamam oldu hatta adet oldum oda 10 gün sürdü hala onun etkisi mi acaba anlamadım 5 gun geciktim ya hiç oyke olmadim ben bu ay hersey geldi başıma insallaj başka bişey cikmaz
Insallah canim bu tedavin ugur getirir sana ve önünde çok güzel bir örnek var canim insallah sende güzel haberler verirsin bize caninAynen benimde histeroskopiden sonra uzun surmustu.
Evet yeni hatta artniyetizmde orda asilamasini yaptirdi.
Esimin bi tanidigi baslamisti, dün pozitif sonuc aldi. Hemde 10 yildir cocuk lari olmuyomus. 3 defa tup denemisler. Bulent tirasta bile yaptirmislar. Kurban oldugum vericek olduktan sonra baksana veriyo. Darisi hepimize insallah.
Ayy canim insallah doğal olur hitereskopi den sonra şans çok artiyomus çizik falan atiyolar bol şans canimBayanlar topicde birşey paylaşmasam da takipteyim okuyorum. Biz hazirana kadar beklemedeyiz tedavi için. 4 ay doğal olması için çabalayacağız, olmazsa tüp bebiş artık... Badem incir fındık fıstık yiyorum buarada. Abur cubur yok.. Doğal beslenmeye çalışıyorum. Daha önce kimyasallar oldu, histereskopinin faydasını göreceğime inanıyorumHerkese sevgiler.... Güzel anne adayları
Canim kan testi yaptirsan emin olmak için dokturunu aradin miKizlar ben adet olmadim gebelik testide yaptım negatif galiba hitereskopi ile bu ayki iltihaptan dolayı olamıyorum geçen ayda çok uzun sürmüştü
canım bi kan testi yaptırsan her ihtimale karşı inşallah hepimiz hepimiz hamile kalırız canım sulu usg yapılmadı alttan ultrasonla bakıldı rahim ağzı kanseri testi için sıvı alındı pazertsi şu tahlilleri yaptıracam bakalımBen tüm tahlillerimi hastanede yaptırmıştım ekstradan para odemedim gözün aydın canin insallah bu tedavinle hamile kalirsin sulu usg yapmadimi canim ben daha adet olmadim canim bekliyorum 5.gunum bugün heran olacak gibi oluyorum lavaboya gidiyorum bisey yok
Sanirim bugün gelecek karnim çok agiriyo canim insallah tup bebekle gelir bebisim sen ne yaptin nasilsin canimCanim kan testi yaptirsan emin olmak için dokturunu aradin mi
Ayy cok heyecanlı bekleyiş insallah biran once başlarsınız tedaviyecanım bi kan testi yaptırsan her ihtimale karşı inşallah hepimiz hepimiz hamile kalırız canım sulu usg yapılmadı alttan ultrasonla bakıldı rahim ağzı kanseri testi için sıvı alındı pazertsi şu tahlilleri yaptıracam bakalım