Adanada meme kücültme amaliyati olanlar lütfen bilgilerimizi paylasalim ;)

Tesekkur ederim cevapladigin icin canim.Ben de kucultturmei istyrm inan artik kendime guvenimin gelmesine ohtiyacim var. Peki muayene ucreti ne odedin.Giderken yanima alayim cunku
Rica ederim ne demek.Bence telefon açıp sorabilirsiniz.Ben bir tanıdık vasıtası ile gittim o ben hallederim dedi.Daha az ödemiştir siz telefon açıp öğrenebilirsiniz daha net olur.Insallah siz de hayallerinize kavuşursun bir an önce

Ins canim ya. Sabah arayacagim kliniğini.Insallah birikimim ameliyat icin yeterli olur. Hbr ederim burdan gelismeleri.

Canim ya devletten randevu alinca bu doktorlar muayene ucreti istiolar mi?
Hayır canım devlette muayene ücreti alınmıyor bende bugün gittim muayeneye devlete katip çelebiye gitti. Doktor yoktu asistanlar muayene etti ve mart nisan gibi estetik amaliyatlarının başlayacağını söyledi şuan diğer vakaları amaliyat ediyorlarmış birde başka doktordan randevu almamı söyledi estetik içi. Bende özel muayenehanesine gittim ücretsiz muayene dediler para ödemedim muayene etti ücreti söyledi özel hastanede yapıyormuş amaliyatı fiyat yüksekti falat kafama yattı ayarlayabilirsem mustafa beye amaliyat olma kararı aldım

Birde sen adanada kime gittin?

Canimm benim bende ozel muayeneye klinigine gittim. Adana erol kesiktas beyfendiye.fiyati soyledi. Bilmem gerekeni bana iyice anlatti.Bana vaadlerde bulunup gozumu boyamadi doktor.Gayet anlasilir konustu.Dogru bildigim sandigim yanlislarimi duzeltti.Ben karar verdim olacagim.Persembe gunu tekrar gorusmem var kendisi ile.3 farkli hastanenin en uygun secenek olanina karar verdim ben.Ilgi gormek istiorum cunku.Doktor 45 dk konustu benimle.Devlette de yapilir ama burdaki gb sana 45 dskiks ayiramam ki sirada 100 tane hasta oluyor hangi biri ile ayrintili konusabilirim ki dedi.Adam hakli aslinda.

Pardon cnm pazartesi gorusmem var

Canim insallah bunu okursun ve dönüş yaparsin. Erol beye meme kucultme ve diklestirme olmaya karar verdim.Sanirim sen memnun kalmissin anlatir misin bana biraz lutfennnn

Anladım cnm peki görüşme ücretlimi birde özelden ücreti yazabilirmisin mümkünse

Canim gorustum erol bey ile.Bu pazartesi tekrar gorusme yapacagim kendisi ile. Allahm insallah cok guzel olur kucucuk olur harika olur memelerom
bende küçültme dikleştirme istiyorum ve neden bilmiyorum ama yorumları okuyunca tamamen erol kesiktaş yönlendim izmire gitmekten vazgeçtim gibi nisanda olmak istiyorum okul ara tatilinde

bende küçültme dikleştirme istiyorum ve neden bilmiyorum ama yorumları okuyunca tamamen erol kesiktaş yönlendim izmire gitmekten vazgeçtim gibi nisanda olmak istiyorum okul ara tatilinde
Canim her sey yolunda Allaha sukurler olsun.Bugun sezar hastanesine gidip ameliyat oncesi testlerimi yaptirdim.Doktorum arayip haber vermis oraya beni danismada bir bayan karsilayip tum islemlerimi yaptirdi.Cuma gunu saat 1 de meme kucultme ve diklestirme olacagim
Mayis ayinda bir yakinin dugunu var. Memelerim harika gorunecek ins

İnşallah çok güzel ve istediğin gibi geçer canım çok heyecanlandım şuan senin adına peki muayene ve amaliyat arasında toplamda nekadar süre geçti yani görüşmeden nekadar süre sonraya gün veriyor amaliyat için yoksa senmi seçtin kusura bakma çok soru soruyorum ama bende olacam ve fiyatları duyunca dahada heyecanlandım izmire gittiğimi söylemiştim hatırlarsan iki doktordan aldığım fiyat biri 30bin diğeri 35 bin dedi 30bin olanı düşünürken sana rastladım çünkü gerçekten çok ciddi sarsacaktı beni maddi anlamda yani birde uçak biletleri var tedavi süreci alınacak malzemeleride eklersek 40bini bulabilirdi umarım herşey gönlünce olur şimdiden verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim tabi gelişmelerini bekliyorum bende önümüzdeki hafta için randevu alacam senin küçük çocuğun varmı? Sigara kullanıyormusun? Bunlar hakkında birşey dedimi eğer kullanıyorsan tabi

Birde beni habersiz bırakma lütfen gelişmeleri senden takip etmek istiyorum allah gönlüne göre versin sağ sağlim sorunsuz çıkarsın inşallah

Super Erol Bey ise doktorunuz hiç pişman olmayacaksınız.Simdiden hersey istediğiniz gibi olur.

Gunaydin canim. Her sey bir hafta 10 gun icinde oldu.Ikinci gorusmede ben hemen 4 gun sonraya gun almistim.Benim 4.5 yasinda bir oglum var ve ben artik memelerimi ysptirmak icin beklememeye karar verdim.Anne olarak kadin olarak benimde hakkim kendime guvenimin gelmesine ihtiyacim var cunku. Evet arada icerim sigara ama paket tasiyan biri degilim.Zaten q haftadir hic icesim bile gelmio ameliyat olacam die cunku iyi bir durum degil.Erol bey ile tabikin gorus.Fiyatlar neye gore belirlenior hic bilmiorum sanirim kisinin meme yapisina bagli bir durumda.Bazin memeler cok buyuk cok sarkmis cok zor olabilior fiyatida bence ona gore belirlenio.Fiyat aramiz da kalsin bu arada benden duydugunu soyleme pansumana gittigimde hocanin yuzune bakabileyim.Belkide karsilasiriz seninle orda. Gidersende durumunj izah edersin.Izmirde cok para istesiler o kadara durumum yoktu dersin.

Anldım canım yok merak etme detay vermem doktora fiyatta söylemem sadece pazarlık hakkım nekadar diye onu öğrenmek için sordum senin memelerin kaç cm ölçmüşlerdir herhalde biliyorsundur birde refakatçi olmadan oluyormu senin refakatçin varmı hastanede kalacakmısın?

Unutmadan korse olayınıda yazarsan sevinirim yani bununla alakalı birşey söylendimi sana şu marka al diye yoksa korse içindemi? İçinde olsa bile sanırım yedek korse iyi olabilir diye düşündün banyodan sonra aynısını giymemek için yada yıkayıp kurutanlar varmış ama kuruyana kadar açıkta beklememek için soruyorum

Kızlar ya beni bi aydınlatın ne olur?
Doğum haneden sonra ne giyecegiz dantelli lohusa takımı mı? Dogumdan önce giyenler var. benim bildigim önlük giyorsun hastanede benim kafam karıştı?
Bir de elbise mi aldınız yoksa alt üst şeklinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…