Adanada meme kücültme amaliyati olanlar lütfen bilgilerimizi paylasalim ;)

Canım ben diklestirme ve silikon yaptırdım
karısıyla gırdı 6000 aldı.helal olsun suan bile bomba gıbıyım.karısı da cok iyi ilgili gule oynaya ameliyata gırdım

Medline da oldum..ya sezon sonuna gelıyor ben ne zaman bıkını alabileceğim daha 3.gunum..ne zaman şişler ıner soyle kaba taslak bellı olur bedenımız

Medline da oldum..ya sezon sonuna gelıyor ben ne zaman bıkını alabileceğim daha 3.gunum..ne zaman şişler ıner soyle kaba taslak bellı olur bedenımız
Doktor bey bana şişlikler inecek ve memeleriniz biraz daha küçülecek dedi ayrıca gerçek ölçüsü için birkaç ay Sabırlı olmam gerekiyormuş. ama şu an hala eski sütyenlerim oluyor fakat Herşeyden önemlisi bugün aldığım bikini her iki göğsüme cuk diye oturdu ve ilk kez kamufle eden bikinileri aramadım, memelerim Sağdan soldanda taşmadı. Çok mutluyum.

Cumartesı oldum canım sen ne zaman oldun memnunmusun
Ben temmuzun BAŞINDA oldum. Hangi hastane oldun? Eşide girdimi ameliyata? Evet çok tecrübeli bir doktor. Sen ne yaptırdın? Benim sarkık memelerimdeki fazla deriyi Aldı ve toparladı. Bu yaşıma kadar görmediğim meme aralığım oldu ve her iki mememde aynı boyda oldular ayrıca silikonlu gibi oldular. Bugün bikini aldım yarın mersindeyim ve çok mutluyum. Erol bey harika bir doktor:KK50::KK31:

Sonunda amaliyatımın beşinci haftasına ulaştım çok şükür. Şimdi yeni memelerimle mutluyum. Resim ekledim. Yorumlarınız benim için önemli. Eğer memesinden memnun olmayan ve sorun yaşayan varsa korkarak zaman kaybetmesin!

Sonunda amaliyatımın beşinci haftasına ulaştım çok şükür. Şimdi yeni memelerimle mutluyum. Resim ekledim. Yorumlarınız benim için önemli. Eğer memesinden memnun olmayan ve sorun yaşayan varsa korkarak zaman kaybetmesin!
Canım benı ızlermısın doktordaşımmm

beni de izlemeye alırmısın lütfen bende erol beye ameliyat olcam.

Merhaba aradan 3 yıl geçmiş şu an nasılsın iyi ki oldum diyor musun ameliyat çok ağrılı mıydı yazarsan sevinirim

Konuyu hortlattım ama bende Erol beyi araştırıyorum daha önce amaliyat olanlar ne durumda şimdi acaba bilgi verebilrimi yada yeni olan varsa

Canim bende kucultme isturm da doktor arastiriorjm sen naptin
Ben İzmirde mustafa durğun ve ergan sönmez arasında kaldım ikiside hem devlette çalışıyor hemde özeli var ama ben Mustafa durğundan aldım randevu devletten yani çarşamba günü görüşmeye gidecem adanadan bakalım ne söyleyecek

Ben de yeni üye oldum buraya.Acikcasi yıllardır yapmak istediğim bir ameliyat olan meme buyutme ameliyatı ile ilgili hiç araştırma yapmadan pat diye karar verdim.Ve kendimi Erol Kesiktas in muayenesinde buldum.Prof olması beni konuşması ile korkmadan ameliyata gireceğim hissi ile rahatlatmasi isini bilen biri olarak güven vermesi v.s ile kendimi 2 şubatta ameliyat masasında buldum.Su an 14.gunum.Ve hiç bir ağrım yok.Ameliyattan sonra araştırma yapma olanağım oldu.Ccl araştırması bile yapmadım.Cunku konuya vakıf değildim.Bana doktorum hiç meme dokum olmadığı için 375ccl takti.350 de olur ama sizin gibi hastalar daha mutlu oluyor diye 1 tık büyük olsun istedim dedi.Ben de okeyledim.Ama burdaki yorumları okusaydım belki 400ccl ben isteyebilirdim.Yillarca meme dokusu olmadığımdan mi bilmiyorum.Su anki hali fena değil.Ama biraz daha küçülecek dediği için belki de böyle düşünüyorum.Umarim yaptıracak olanlara biraz da olsa yardımcı olmuşumdur.Bu arada ben ameliyattan 3 gün sonra normal hayatıma döndüm.Rapor almak istemedim.5. günü de işime gittim.

Canim merhaba gecmis.olsun ve yeni memelerin hayirli olsun.Canim erol beyin balcalidaki muayenehanesine mi.gittin acaba

Ben de yeni üye oldum buraya.Acikcasi yıllardır yapmak istediğim bir ameliyat olan meme buyutme ameliyatı ile ilgili hiç araştırma yapmadan pat diye karar verdim.Ve kendimi Erol Kesiktas in muayenesinde buldum.Prof olması beni konuşması ile korkmadan ameliyata gireceğim hissi ile rahatlatmasi isini bilen biri olarak güven vermesi v.s ile kendimi 2 şubatta ameliyat masasında buldum.Su an 14.gunum.Ve hiç bir ağrım yok.Ameliyattan sonra araştırma yapma olanağım oldu.Ccl araştırması bile yapmadım.Cunku konuya vakıf değildim.Bana doktorum hiç meme dokum olmadığı için 375ccl takti.350 de olur ama sizin gibi hastalar daha mutlu oluyor diye 1 tık büyük olsun istedim dedi.Ben de okeyledim.Ama burdaki yorumları okusaydım belki 400ccl ben isteyebilirdim.Yillarca meme dokusu olmadığımdan mi bilmiyorum.Su anki hali fena değil.Ama biraz daha küçülecek dediği için belki de böyle düşünüyorum.Umarim yaptıracak olanlara biraz da olsa yardımcı olmuşumdur.Bu arada ben ameliyattan 3 gün sonra normal hayatıma döndüm.Rapor almak istemedim.5. günü de işime gittim.
Canim merhaba gecmis olsun erol beyin balcalidaki muayenehanesine mi gittkn

Ben İzmirde mustafa durğun ve ergan sönmez arasında kaldım ikiside hem devlette çalışıyor hemde özeli var ama ben Mustafa durğundan aldım randevu devletten yani çarşamba günü görüşmeye gidecem adanadan bakalım ne söyleyecek
Canim ya devletten randevu alinca bu doktorlar muayene ucreti istiolar mi?

Canim merhaba gecmis.olsun ve yeni memelerin hayirli olsun.Canim erol beyin ⅛balcalidaki muayenehanesine mi.gittin acaba
Tşkler canim.Artık Balcalida değil.Şinasi Efendi caddesinde muayenehanesine gittim.Sezar, Acıbadem veya Medline Hastanlerinde yapıyor.Fiyatlar hastaneye göre farklılık gösteriyor.

Tşkler canim.Artık Balcalida değil.Şinasi Efendi caddesinde muayenehanesine gittim.Sezar, Acıbadem veya Medline Hastanlerinde yapıyor.Fiyatlar hastaneye göre farklılık gösteriyor.
Tesekkur ederim cevapladigin icin canim.Ben de kucultturmei istyrm inan artik kendime guvenimin gelmesine ohtiyacim var. Peki muayene ucreti ne odedin.Giderken yanima alayim cunku

X