Adanada meme kücültme amaliyati olanlar lütfen bilgilerimizi paylasalim ;)

Çok heyecanlıyım ve üstelik korkuormda siz hangi hastanede oldunuz ve nekdr ödediniz çok merak ediyorum kusuruma bakmayın lütfen

Adanada meme küçültme olanlar şuan nasıl durumda acaba durumlarını paylaşabilirlermi? Bende ctesi 9.04.2022de oldum gelişmeleri birbirimize yazabilirsek en azından kafamızdaki soru işaretleri gider diye düşünüyorum

Bu arada amaliyatı prof. Dr . Erol Kesiktaş’a oldum

Cnm nasılsın bnde olucam mayısta Allah nasip edrse ameliyat sonrası nasıl anlatırmsn korkulacak gibi mi çok korkuorm süreç nasıl ameliyat sonrası anşatırmsn biraz
iyiyim cnm cuma kontrol var kontrolden sonra kafamdaki soru işaretleri gitsin herşeyi detaylı anlatırım ama şimdilik şunu söyleyebilirm eğer doktor iyiyse meme küçültme amaliyatının korkulacak hiçbir yanı yok birkaç güne ağır kaldırmamak ve kolunu tam yukarı kaldırmamak şartıyla tüm işlerini yapabiliryorsun şuanda ben istesem ağır bile kaldırabilirm fakat gerek olmadığını düşünüyorum dikişlerime zarar gelsin istemediğim için ama genel olarak gerçekten korktuğum gibi olmadı ve 2 yaşındaki oğlumum tüm ihtiyaçlarını zaten kendim karşılıyorum ctesi amaliyat oldum( 09.04.) kardeşim kaldı yanımda çarşamba günü ( 13.04) kardeşim sabah şehir dışında otırduğu için geri döndü ve ben herşeyle tek ilgilendim çamaşır serme konusunda yada güç uygulamam gereken konularda akşam eşimden yada büyük oğlumdan yardım aldım bu sadece 10 gün felan böyleydi ondan sonra yavaş yavaş yapabileceğim şeyler fazlasıyla arttı. Zaten hissediyorsun neyi yapıp neyi yapamayacağını mesela amaliyatımın 3. günü kısa mesafe (5 km) araba sürdüm ama zorlandım bu yüzden birdaha sürmedim

Çok sağol canım doktor iyiyse demişsin yaa memnun kalmadınmı erol beyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…