- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.638
- 27
Özür dilerim kızlar yanlis yere yazmışımKızlar ya beni bi aydınlatın ne olur?
Doğum haneden sonra ne giyecegiz dantelli lohusa takımı mı? Dogumdan önce giyenler var. benim bildigim önlük giyorsun hastanede benim kafam karıştı?
Bir de elbise mi aldınız yoksa alt üst şeklinde mi?
Yeni farkettim sanırım şuan çoktan amaliyattan çıkmış olmasın cnm umarım çok iyi geçmiştirGunaydin canim. Her sey bir hafta 10 gun icinde oldu.Ikinci gorusmede ben hemen 4 gun sonraya gun almistim.Benim 4.5 yasinda bir oglum var ve ben artik memelerimi ysptirmak icin beklememeye karar verdim.Anne olarak kadin olarak benimde hakkim kendime guvenimin gelmesine ihtiyacim var cunku. Evet arada icerim sigara ama paket tasiyan biri degilim.Zaten q haftadir hic icesim bile gelmio ameliyat olacam die cunku iyi bir durum degil.Erol bey ile tabikin gorus.Fiyatlar neye gore belirlenior hic bilmiorum sanirim kisinin meme yapisina bagli bir durumda.Bazin memeler cok buyuk cok sarkmis cok zor olabilior fiyatida bence ona gore belirlenio.Fiyat aramiz da kalsin bu aradabenden duydugunu soyleme pansumana gittigimde hocanin yuzune bakabileyim.Belkide karsilasiriz seninle orda. Gidersende durumunj izah edersin.Izmirde cok para istesiler o kadara durumum yoktu dersin.
Sıkıntı yok sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÖzür dilerim kızlar yanlis yere yazmışımbu topiği de takip ediyorum karıştırdım
Teşekkür ederimSıkıntı yok sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ameliyatimi oldum cuma gunu saar 2 de. Sukurler olsun. Rrfakatcim aslinda olmayacakti ama eşim surpriz yapti. Iyikide gelmis cunku gercektende hem varligi moral oldu hemde yardimci oldu. Kendim tek yapabilirim diordum ama sanirim zorlanirdim. Kac cm idi hayirlamiorum aslinda hic sormamistim önce. Dd kalip idi eskiden gogus cevrem ise 80 idi. Simdi B kalip oldu dedi coktorum ve dimdik duruyor. Korse takili henuz mrmelerimi gormedimAnldım canım yok merak etme detay vermem doktora fiyatta söylemem sadece pazarlık hakkım nekadar diye onu öğrenmek için sordumsenin memelerin kaç cm ölçmüşlerdir herhalde biliyorsundur birde refakatçi olmadan oluyormu senin refakatçin varmı hastanede kalacakmısın?
Korse doktordan canim. Bana aldirmadi ama yarin sabah kontrole odama gelince yedek olayini sorayim. Olmadi alirim yedek iyidir. Bej hbe ederimher seyi burdaUnutmadan korse olayınıda yazarsan sevinirim yani bununla alakalı birşey söylendimi sana şu marka al diye yoksa korse içindemi? İçinde olsa bile sanırım yedek korse iyi olabilir diye düşündün banyodan sonra aynısını giymemek için yada yıkayıp kurutanlar varmış ama kuruyana kadar açıkta beklememek için soruyorum
Y
Yeni farkettim sanırım şuan çoktan amaliyattan çıkmış olmasın cnm umarım çok iyi geçmiştirİyi haberlerini bekliyorum kendine geldiğinde bana yazmayı unutma tekrardan çoook geçmiş olsun
Çok sevindim canım çok geçmiş olsunharikayim kolumda damar yolu acik o sebeple telefon cok zor kullaniorum. Daha sonra biraz dinleneyim iyice anlatirim.her seyi cnm
Acaba ne kadara ameliyat oldunuz söyler misinizCanimm benim bende ozel muayeneye klinigine gittim. Adana erol kesiktas beyfendiye.fiyati soyledi. Bilmem gerekeni bana iyice anlatti.Bana vaadlerde bulunup gozumu boyamadi doktor.Gayet anlasilir konustu.Dogru bildigim sandigim yanlislarimi duzeltti.Ben karar verdim olacagim.Persembe gunu tekrar gorusmem var kendisi ile.3 farkli hastanenin en uygun secenek olanina karar verdim ben.Ilgi gormek istiorum cunku.Doktor 45 dk konustu benimle.Devlette de yapilir ama burdaki gb sana 45 dskiks ayiramam ki sirada 100 tane hasta oluyor hangi biri ile ayrintili konusabilirim ki dedi.Adam hakli aslinda.
Canım sabırsızlıkl senden haber bekliyorum siteye girip acaba msj geldimi diye kontrol ediyorumharikayim kolumda damar yolu acik o sebeple telefon cok zor kullaniorum. Daha sonra biraz dinleneyim iyice anlatirim.her seyi cnm
Oyy kuzum yaaaCanım sabırsızlıkl senden haber bekliyorum siteye girip acaba msj geldimi diye kontrol ediyorumherşey yolundadır umarım senden haber gelmeyince tedirgin oluyorum iyisindir inşallah en azından tam hikayeni yazamasanda iyiyim yazsan kafi bana sen kendini toparlayana kadar onunla idare ederim
Canisi hastaneye tek basima gittim.Benim refakatcim yoktu.Esim isteydi oglumsa halasindaydi ben tektim doktoruma anlattim o da meraklanma hemsire hanimlar ilgilenir seninle demisti. Odama aldilar uzerimi giydirdiler ve damar yolum acildi.Sonra 2 saat bekledim yalniz ve serum taktilar.Tek basima agladim biraz yalniz kalinca bir tuhaf oldum tek basima nasil idsre edecem insallah zorlanmam Allahim die dua ettim.Sonra doktorum geldi cizimimi yapti. hemsire beni ameliyathaneye aldi.Uyandigimda yenu hayatiminin ilk saatlerindeydim.Esimin sesi ve doktorumun sesi geldi kulagima. Ayy o ani hatirlayinca aglayasim gelio duygulaniorum.Esim izin alip gelmis bana surpriz yapmis.Odama alinmisim doktorum ameliyattan sonra odama gelip beni kontrol etmis.Hayal meyal her sey.Esimi gorunce o hastane resmen benim evim oldu ya.Agrim cok az idi ama cok usuyordum cok hemde neyseki hemen isittilar beni harika bir duygu idi.kulotum altimdaydi.Korsem takilmisti ve iki tane minik seker portakallarim bana goz kirpiyorduCanım sabırsızlıkl senden haber bekliyorum siteye girip acaba msj geldimi diye kontrol ediyorumherşey yolundadır umarım senden haber gelmeyince tedirgin oluyorum iyisindir inşallah en azından tam hikayeni yazamasanda iyiyim yazsan kafi bana sen kendini toparlayana kadar onunla idare ederim
Canım sabırsızlıkl senden haber bekliyorum siteye girip acaba msj geldimi diye kontrol ediyorumherşey yolundadır umarım senden haber gelmeyince tedirgin oluyorum iyisindir inşallah en azından tam hikayeni yazamasanda iyiyim yazsan kafi bana sen kendini toparlayana kadar onunla idare ederim
Çok sevindim canım yaaaCanisi hastaneye tek basima gittim.Benim refakatcim yoktu.Esim isteydi oglumsa halasindaydi ben tektim doktoruma anlattim o da meraklanma hemsire hanimlar ilgilenir seninle demisti. Odama aldilar uzerimi giydirdiler ve damar yolum acildi.Sonra 2 saat bekledim yalniz ve serum taktilar.Tek basima agladim biraz yalniz kalinca bir tuhaf oldum tek basima nasil idsre edecem insallah zorlanmam Allahim die dua ettim.Sonra doktorum geldi cizimimi yapti. hemsire beni ameliyathaneye aldi.Uyandigimda yenu hayatiminin ilk saatlerindeydim.Esimin sesi ve doktorumun sesi geldi kulagima. Ayy o ani hatirlayinca aglayasim gelio duygulaniorum.Esim izin alip gelmis bana surpriz yapmis.Odama alinmisim doktorum ameliyattan sonra odama gelip beni kontrol etmis.Hayal meyal her sey.Esimi gorunce o hastane resmen benim evim oldu ya.Agrim cok az idi ama cok usuyordum cok hemde neyseki hemen isittilar beni harika bir duygu idi.kulotum altimdaydi.Korsem takilmisti ve iki tane minik seker portakallarim bana goz kirpiyordu
Direnlerim vardi canim sag ve solda olmak uzere 2 tane.Diren iyi bir seh cunku icerdeki kani ve odemi disari atior agriui hafifletio.Direnler beni hic zorlamadi 1 gun sonra doktoeum cikardi.Cikarirken hic agrimda olmadi yani tıp ilerledi her seh kolay artik.Sonra 1 saat sonra falan çişim geldi.24 saat bir sey yiyip icmemistim ameliyat oncesi şart bu. Cisim gelince kalkmami istemedi esim hemsireden kap istedik.Popomu kaldirip altima koydum isedimÇok sevindim canım yaaaHerşey yolunda yani yeni portakalların hayırlı olsun hayırlısıylada iyileşirsin inşallah sonda yada dren takılmadımı canım ve en merak ettiğim ilk nezaman ayağa kalkabildin kollarını yada kendini hareket ettirdiğinde ağrın çok oldumu?
Yani ilk gün hiç ayağa kalkmadın ikinci gün drenler çıktıktan sonraki 4 saatte ayağa kalktın!!! Doğrumu anladımDirenlerim vardi canim sag ve solda olmak uzere 2 tane.Diren iyi bir seh cunku icerdeki kani ve odemi disari atior agriui hafifletio.Direnler beni hic zorlamadi 1 gun sonra doktoeum cikardi.Cikarirken hic agrimda olmadi yani tıp ilerledi her seh kolay artik.Sonra 1 saat sonra falan çişim geldi.24 saat bir sey yiyip icmemistim ameliyat oncesi şart bu. Cisim gelince kalkmami istemedi esim hemsireden kap istedik.Popomu kaldirip altima koydum isedim. 4 saat sonra bir seyler icmey3 basladim ve ayaga kalkip yurudum gayet iyi durumdaydim
Kalktim kiz kalmaz olur muyum mecbur kalmak lazim cunku ödemler icin yurumek sart. Anlasilir yazmamisim cok pardon.Olay şu: ilk gun ameliyattam ciktiktan sonraki birkac saatte uyudum . Hemsire 6 saat sonra bir seyler ye icebilcegimi soylemisti sonra da seni yurutecez demisti. Ama ben ameliyattan sonraki 4.saatte kalktim ve yurudum ayrica bir seyler icmeye basladim. Ameliyattan ciktiktan sonraki birkac saat icinde cisim geldi ve wc ye goturmeye cekindi esim korktu bende biraz nazlandimYani ilk gün hiç ayağa kalkmadın ikinci gün drenler çıktıktan sonraki 4 saatte ayağa kalktın!!! Doğrumu anladımBirde 24 saat fazla değil mi ya ben açlıktan ölürüm ozamana kadar Hastanede götürmemiz şart olan yani mutlaka bu şu olsun dediğin şey varmı peki
Ha bir de yastigimin uzerine ortmek icin yedek çarşaf aldim pimpirikliyim biraz.Ameliyata giderken yanima aldiklarim
Terlik,havlu,dis fircasi,havlu pecete,islak mendil,dezanfektan,el kremi,telefon sarj cihazi ve kulaklik
1 adet esofman alti,1 adet önden fermuarli eşofman üstü, 1 adet kilot.
Ben şekersiz ve saglikli beslenen biri oldugum icin yanima hic abur cubur almadim.
su,ayran, icetea( sekersiz),activia yogurt, ananas ve kasik,
Iceceklerimi bir posete koydum.Diger her sey sirt cantama sigdi cuzdanim ve telefonum dahi.
Simdi bunlarin hepsi benim isime yaradi ve kullandim