Adanada meme kücültme amaliyati olanlar lütfen bilgilerimizi paylasalim ;)

Özür dilerim kızlar yanlis yere yazmışım bu topiği de takip ediyorum karıştırdım

Y
Yeni farkettim sanırım şuan çoktan amaliyattan çıkmış olmasın cnm umarım çok iyi geçmiştirİyi haberlerini bekliyorum kendine geldiğinde bana yazmayı unutma tekrardan çoook geçmiş olsun

Ameliyatimi oldum cuma gunu saar 2 de. Sukurler olsun. Rrfakatcim aslinda olmayacakti ama eşim surpriz yapti. Iyikide gelmis cunku gercektende hem varligi moral oldu hemde yardimci oldu. Kendim tek yapabilirim diordum ama sanirim zorlanirdim. Kac cm idi hayirlamiorum aslinda hic sormamistim önce. Dd kalip idi eskiden gogus cevrem ise 80 idi. Simdi B kalip oldu dedi coktorum ve dimdik duruyor. Korse takili henuz mrmelerimi gormedim

Korse doktordan canim. Bana aldirmadi ama yarin sabah kontrole odama gelince yedek olayini sorayim. Olmadi alirim yedek iyidir. Bej hbe ederimher seyi burda

Y

Yeni farkettim sanırım şuan çoktan amaliyattan çıkmış olmasın cnm umarım çok iyi geçmiştirİyi haberlerini bekliyorum kendine geldiğinde bana yazmayı unutma tekrardan çoook geçmiş olsun
harikayim kolumda damar yolu acik o sebeple telefon cok zor kullaniorum. Daha sonra biraz dinleneyim iyice anlatirim.her seyi cnm

harikayim kolumda damar yolu acik o sebeple telefon cok zor kullaniorum. Daha sonra biraz dinleneyim iyice anlatirim.her seyi cnm
Çok sevindim canım çok geçmiş olsun çıktınmı hastaneden nasılsın? Çıkınca mutlaka meme küçültme hikayeni bekliyor olacağım tüm detayı en ince ayrıntısına kadar tekrar geçmiş olsun kendini hazır hissettiğinde sorularıma hazır oltekrar geçmiş olsun

Acaba ne kadara ameliyat oldunuz söyler misiniz

Canım sabırsızlıkl senden haber bekliyorum siteye girip acaba msj geldimi diye kontrol ediyorumherşey yolundadır umarım senden haber gelmeyince tedirgin oluyorumiyisindir inşallah en azından tam hikayeni yazamasanda iyiyim yazsan kafi bana sen kendini toparlayana kadar onunla idare ederim

Oyy kuzum yaaa ne kadar guzel bir sey bu heyacan. Evet bugun 4.gunumdeyim evimdeyim. Gun icinde yazacagim ayrintilari cnm simdi benim cocuga kahvalti hazirlayim yazarim

Canisi hastaneye tek basima gittim.Benim refakatcim yoktu.Esim isteydi oglumsa halasindaydi ben tektim doktoruma anlattim o da meraklanma hemsire hanimlar ilgilenir seninle demisti. Odama aldilar uzerimi giydirdiler ve damar yolum acildi.Sonra 2 saat bekledim yalniz ve serum taktilar.Tek basima agladim biraz yalniz kalinca bir tuhaf oldum tek basima nasil idsre edecem insallah zorlanmam Allahim die dua ettim.Sonra doktorum geldi cizimimi yapti. hemsire beni ameliyathaneye aldi.Uyandigimda yenu hayatiminin ilk saatlerindeydim.Esimin sesi ve doktorumun sesi geldi kulagima. Ayy o ani hatirlayinca aglayasim gelio duygulaniorum.Esim izin alip gelmis bana surpriz yapmis.Odama alinmisim doktorum ameliyattan sonra odama gelip beni kontrol etmis.Hayal meyal her sey.Esimi gorunce o hastane resmen benim evim oldu ya.Agrim cok az idi ama cok usuyordum cok hemde neyseki hemen isittilar beni harika bir duygu idi.kulotum altimdaydi.Korsem takilmisti ve iki tane minik seker portakallarim bana goz kirpiyordu

Çok sevindim canım yaaa Herşey yolunda yani yeni portakalların hayırlı olsun hayırlısıylada iyileşirsin inşallah sonda yada dren takılmadımı canım ve en merak ettiğim ilk nezaman ayağa kalkabildin kollarını yada kendini hareket ettirdiğinde ağrın çok oldumu?

Direnlerim vardi canim sag ve solda olmak uzere 2 tane.Diren iyi bir seh cunku icerdeki kani ve odemi disari atior agriui hafifletio.Direnler beni hic zorlamadi 1 gun sonra doktoeum cikardi.Cikarirken hic agrimda olmadi yani tıp ilerledi her seh kolay artik.Sonra 1 saat sonra falan çişim geldi.24 saat bir sey yiyip icmemistim ameliyat oncesi şart bu. Cisim gelince kalkmami istemedi esim hemsireden kap istedik.Popomu kaldirip altima koydum isedim. 4 saat sonra bir seyler icmey3 basladim ve ayaga kalkip yurudum gayet iyi durumdaydim

Yani ilk gün hiç ayağa kalkmadın ikinci gün drenler çıktıktan sonraki 4 saatte ayağa kalktın!!! Doğrumu anladım Birde 24 saat fazla değil mi ya ben açlıktan ölürüm ozamana kadar Hastanede götürmemiz şart olan yani mutlaka bu şu olsun dediğin şey varmı peki

Kalktim kiz kalmaz olur muyum mecbur kalmak lazim cunku ödemler icin yurumek sart. Anlasilir yazmamisim cok pardon.Olay şu: ilk gun ameliyattam ciktiktan sonraki birkac saatte uyudum . Hemsire 6 saat sonra bir seyler ye icebilcegimi soylemisti sonra da seni yurutecez demisti. Ama ben ameliyattan sonraki 4.saatte kalktim ve yurudum ayrica bir seyler icmeye basladim. Ameliyattan ciktiktan sonraki birkac saat icinde cisim geldi ve wc ye goturmeye cekindi esim korktu bende biraz nazlandim kap getirdi oyle cisimi yaptim. Daha sonra tekrar cisim gelince zaten bircok kere kalktip kendim yaptim,yurudum falan. Ama suyumu falan hep esim gatirdi. Surekli kalkip yatmak zorluyor ilk gun insani. Uzerimi esim giydirdi eve gelirken mesela,

Ameliyata giderken yanima aldiklarim
Terlik,havlu,dis fircasi,havlu pecete,islak mendil,dezanfektan,el kremi,telefon sarj cihazi ve kulaklik
1 adet esofman alti,1 adet önden fermuarli eşofman üstü, 1 adet kilot.
Ben şekersiz ve saglikli beslenen biri oldugum icin yanima hic abur cubur almadim.
su,ayran, icetea( sekersiz),activia yogurt, ananas ve kasik,
Iceceklerimi bir posete koydum.Diger her sey sirt cantama sigdi cuzdanim ve telefonum dahi.
Simdi bunlarin hepsi benim isime yaradi ve kullandim

Ha bir de yastigimin uzerine ortmek icin yedek çarşaf aldim pimpirikliyim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…