• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme reddi acil yardım lütfen

Ebussshhh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
886
2.237
113
Merhaba, tecrübeli annelerin desteğine ihtiyacım var. Bebeğim 20 günlük. Doğduğunda sarılık oldu şırıngayla beslemek zorunda kaldık. O sürede Benşm ağır Lohusa depresyonum yüzünden yavaş akışlı biberon vermek zorunda kaldık çünkü şırıngayla tıkanacağından korkuyorduk ben bitkin düştüğümde eşim besliyordu.
Şimdi bebeğim meme emmiyor tiksinir gibi bakıyor asla kabul etmiyor emzirme hemşiresinden de destek aldım ancak biberonun sert ucuna alıştığını söyledi.
Silikon uç takıyorum yok olmuyor. Neler yapabilirim çok üzülüyorum. Geçen çok uğraştım tuttu memeyi ama aktif emmedi lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olsun ne yapabilirim

Yavrum 20 günlükken meme reddi olacağını sanmıyorum, ben 20 günlükken hem emzirip hem mama veriyordum daha idrak edeceği dönem değil bence. Acaba emzirme şeklin yada yöntemin mi yanlış? Biberondan verme artık kaşık biberon kullan

Merhaba, tecrübeli annelerin desteğine ihtiyacım var. Bebeğim 20 günlük. Doğduğunda sarılık oldu şırıngayla beslemek zorunda kaldık. O sürede Benşm ağır Lohusa depresyonum yüzünden yavaş akışlı biberon vermek zorunda kaldık çünkü şırıngayla tıkanacağından korkuyorduk ben bitkin düştüğümde eşim besliyordu.
Şimdi bebeğim meme emmiyor tiksinir gibi bakıyor asla kabul etmiyor emzirme hemşiresinden de destek aldım ancak biberonun sert ucuna alıştığını söyledi.
Silikon uç takıyorum yok olmuyor. Neler yapabilirim çok üzülüyorum. Geçen çok uğraştım tuttu memeyi ama aktif emmedi lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olsun ne yapabilirim
Dusta su sesi akarken deneyin.Üstünüz Çıplak bebeğinizde soyun tentene temasla deneyin. Anne karnı sesi eşliğinde . Kardeşim arabada gezerken araba sesi ziplamasi filan eşliğinde döndürmüstü memeye aksamlari boş boş gezerlerdi arabayla emzirebilmek için. 40 günü geçmişti üstelik sizinki daha küçük dönebilir memeye. Fakat biberon yerine kaşık biberonla besleyin. Yoksa bütün çabalarınız boşa gider.

20 günlük meme reddi için erken. Çok kolay toparlarsınız. Duşta emzir kolik müziği aç YouTube tan onunla dene. Pilates topunda zıplama olur. Emzirme danışmanından destek al son çare ama bebeğin hala memeye döneyebilir çok yüksek ihtimalle. Çünkü çok küçük. Sakın gözünde büyütme. Çok kolaylayacak

Dusta su sesi akarken deneyin.Üstünüz Çıplak bebeğinizde soyun tentene temasla deneyin. Anne karnı sesi eşliğinde . Kardeşim arabada gezerken araba sesi ziplamasi filan eşliğinde döndürmüstü memeye aksamlari boş boş gezerlerdi arabayla emzirebilmek için. 40 günü geçmişti üstelik sizinki daha küçük dönebilir memeye. Fakat biberon yerine kaşık biberonla besleyin. Yoksa bütün çabalarınız boşa gider.
40 günlükken başardı demek çok sevindim umut oldun bana 🙏

Bebeğin henüz çok küçük ve memeye dönme ihtimali çok yüksek.Kendini suçlama.
Ben emzik ve biberon vermediğim halde tam 9ay yaşadım o meme reddini.On yıl yaşlandım o süreçte.
Sonradan meme bağımlısı oluyorlar 😁

Back
X