Canim ben adana medlineda meme büyütme oldum doktorum burak yiğenoğluarkadaslar adanada kimler meme estetigi oldu ve kime,nerede, kaca amaliyat oldu? tecrubelerimizi paylasalim lutfen
Memnun kaldınmı? Nekadar oldu amaliyat olalı? Nekadar ödedinCanim ben adana medlineda meme büyütme oldum doktorum burak yiğenoğlu
Çok memnunum valla olmak isteyen herkes olsun korkulacak bi ameliyat değil gözünüzde büyütmeyin azıcık cesaret edin kızlar 6ay oldu ben olalı 4500lira ödedim yuvarlak mentor marka takıldı aklına takılan bisiy olursa sorabilirsinMemnun kaldınmı? Nekadar oldu amaliyat olalı? Nekadar ödedin
Senin adına çok mutlu oldum canım darısı bana ve tüm amaliyat Olmayı düşünenlere. Senin doktorun Burak Yiğenoğlu ydu dimi?Çok memnunum valla olmak isteyen herkes olsun korkulacak bi ameliyat değil gözünüzde büyütmeyin azıcık cesaret edin kızlar 6ay oldu ben olalı 4500lira ödedim yuvarlak mentor marka takıldı aklına takılan bisiy olursa sorabilirsin
canım yurtdışında Olduğum için doktorlarla sadece telefonda görüşebildim. Birçok doktorla görüştüm fakat Prof.Dr. Erol kesiktaş ve Burak Yiğenoğlu Arasında kaldım ama büyük bir ihtimalle Erol bey dicem !!! Sen nezaman amaliyat olmak istiyorsun? Şikayetin ne??Ben de bu ameliyatı Adana veya Mersin'de olmayı düşünüyorum fakat doktor tavsiyesine ihtiyacım var.
Cemil dalayı bende duydum fakat memnun olmayanların yazılarınıza okudum! Erol beyi istemememin sebebi çok net Konuşuyor konulara oldukça vakıftı. Çukurova üniversitesinde hoca, ameliyatlara kendisi gibi estetik doktoru olan Eşiyle beraber giriyorlar. Gazetelerdeki haberleri de etkiledi tabiki.. Umarım hepimiz ameliyatlardan sonra buradan güzel Şeyler paylaşabilirizBenim küçültme olmayacak. Doğumlardan sonra dolgun görüntüsü kayboldu. Diklestirme ve protez istiyorum. Bana tavsiye edilen doktor Prof. Cemil Dalay. Kendisine ameliyat olmuş bir yakınım da var. Çok memnun. Onun küçültme oldu.
Cemil Dalayın amaliyat ücreti nakadar peki bilgin varmıÖte yandan doktor konusu kafamda netleşmedi. Prof. Erol Kesiktaş hakkında da çok olumlu yorumlar var. Muhtemelen fiyat olarak daha uygundur fiyatı. Çünkü Prof. Cemil Dalay için söylenen fiyat biraz yüksek geldi bana. Ameliyatı Acıbadem Hastanesinde yapıyormuş. İkisini kıyaslayınca böyle düşündüm. Ben çok araştırmadan yaptırmayacağım zaten. Kışın düşünüyorum bu ameliyatı. Aralık Ocak gibi. O zamana kadar doktor konusunu netleştireceğim. Önemli olan iyi bir doktor bulmak. Güvenmek. Adana'da oturuyorum ben. Mersin'den ziyade burada olursa doktor daha iyi olacak.
Insallah canim sende hayirlisi ile olursun ameliyatina hayalin gercek olur evet benim doktorum burak yiğenoğlu idi gercekten memnun kaldim ilgili ve bilgili bi doktor tel.ön görüsme yapabilirsin istersenSenin adına çok mutlu oldum canım darısı bana ve tüm amaliyat Olmayı düşünenlere. Senin doktorun Burak Yiğenoğlu ydu dimi?
Çok teşekkürler canım inşallah herşey güzellikle hallolur.. Burak Bey'le görüştüm hatta diğer doktorlara göre çok uygun fiyat söyledi şaşırdım. Ilk olarak Erol kesiktaşla randevu Yaptım bir görüşeyim bakalım sonra karar vereceğimInsallah canim sende hayirlisi ile olursun ameliyatina hayalin gercek olur evet benim doktorum burak yiğenoğlu idi gercekten memnun kaldim ilgili ve bilgili bi doktor tel.ön görüsme yapabilirsin istersen
Sen kime oldun canım.ben erol kesiktaşa karar kaldım ve ameliyatımı oldum. .tek kelimeyle donanımlı ve harika bir DrÇok teşekkürler canım inşallah herşey güzellikle hallolur.. Burak Bey'le görüştüm hatta diğer doktorlara göre çok uygun fiyat söyledi şaşırdım. Ilk olarak Erol kesiktaşla randevu Yaptım bir görüşeyim bakalım sonra karar vereceğim
Canım geçmiş olsun. Nezaman oldun amaliyatını? Bende Erol beye amaliyat oldum.Sen kime oldun canım.ben erol kesiktaşa karar kaldım ve ameliyatımı oldum. .tek kelimeyle donanımlı ve harika bir Dr
Ben temmuzun BAŞINDA oldum. Hangi hastane oldun? Nekadar Aldı amaliyat için? Eşide girdimi ameliyata? Evet çok tecrübeli bir doktor. Sen ne yaptırdın? Benim fazla deri alınarak toparlandı sağ göğsümden çok az doku çıkarıldı. Yıllardır göremediğim meme aralarında sonunda Boşluk oldu ve Şuan silikonlu gibiler. Bugün çok güzel bikini aldım, yarın Mersin'e gidiyorum. Erol bey çok tecrübeli bir doktor.Cumartesı oldum canım sen ne zaman oldun memnunmusun