ADANA PINAR ÇAĞLAR AYTAÇ

meyyit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
133
37
27
ADANA BAŞKENT HASTANESİNDE PINAR ÇAĞLAR AYTAÇ A MUAYENE OLAN VAR MI EKİM AYI İÇİN TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ AMA HALA KARAR VEREMEDİK DOKTORA #tüpbebek #tüpbebek #transfer

ADANA BAŞKENT HASTANESİNDE PINAR ÇAĞLAR AYTAÇ A MUAYENE OLAN VAR MI EKİM AYI İÇİN TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ AMA HALA KARAR VEREMEDİK DOKTORA #tüpbebek #tüpbebek #transfer
Bende tayfun çok tan randevu aldım ekim ayı için kendisi doç.dr diye onu tercih ettim

Bende ekimde :)yalnız randevunuzu alın şimdiden ben agustosta aradım eylul bile dolu ekime anca verdiler randevuyu
İyi oldu öğrendiğim. Ön görüşme için Didem Hanıma gitmiştik ama Pınar hanımı çokça duyunca ona gidelim dedim. Size ne fiyat verildi?

İyi oldu öğrendiğim. Ön görüşme için Didem Hanıma gitmiştik ama Pınar hanımı çokça duyunca ona gidelim dedim. Size ne fiyat verildi?
20000 verildi tayfun bey e herşey dahil içinde iğneler ilaçlar hariç muayne 375 doçentlere muayne 440

Tese ameliyatı ile birlikte 25k fiyat çıkarıldı haziran ayında

Bizde canım gözden cıkardık önce sperm dna hasar testi yaptırdık her ihitmale karşı sonucn cıkmasını beklyorız
Bizde üniversite hastanesine yaptırdık karyogram tahlili tese öncesi için ama üç. Ay oldu hala bekliyoruz çıkmasını

Merhaba, bizim doktorumuz Erhan Şimşek'ti. Tüp bebek icin doktor araştırırken kendisini bulduk. 1000km yol yapıp onun vesilesiyle 2. transferde anne baba olduk. Kendisini tavsiye ederim. Hem başarılı hem çok güler yüzlü ve pozitif bir doktor.
Anladığım kadarıyla siz de bizim gibi başka şehirden gideceksiniz. Biz tedavi süresince orda tüp bebek merkezine yakın bir uygulama otelinde kaldık, fiyatı, temizliği, yemekleri güzeldi. Isterseniz ismini yazabilirim. Güzel sonuçlar almanız dileğiyle.

Merhabalar.. hangi problemle tedavi oldunuz Erhan hocada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…