Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana da kendi evimizde h ici bebegimize bakacak bakici ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

voice79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
29
0
36
Adana
Adana mavibulvarda oturuyoruz h.ici 08:00-19:00saatleri arasi bebegimize bakacak bakici ariyoruz,kendi evimuzde bakilmasini istiyoruz.

eger eve bırakmayı dusunursenız annemle ırtıbat kurmanızı saglayabılırım annem bakmayı dusunuyor ıcınız rahat bır sekılde bırakırsınız cok memnun kalırsınız aklınızda olsun referans da verebılırım

voice79 teklifinizle ilqileniyorum isterseniz görüşelim.Mavi bulvarda oturuyorum 37yaşında ev hanımıyım referans verebilirim

özel msj gönderemiyormuşum
nasıl yapalım tlf vermek doğru olur mu bilmiyorum
vereyim nolcak ya
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

tşk ama dediğim gibi evde bakılmasını istiyoruz.

ya bunu bulcak daha sağlamyerler yok mu internetten adam mı aranır hiç gazete haber izlemiyor musunuz siz yaaa

alternatif yollar deniyoruz,burdadan bulduk demek oldu demek değil,canımız sözkonusu farkındayız...

ya bunu bulcak daha sağlamyerler yok mu internetten adam mı aranır hiç gazete haber izlemiyor musunuz siz yaaa

insanlar artık internetten alışveriş yapıp kredi kartını kullanırken interneti bu iş için kullanmak neden yanlış olsun ki, bilakis bir avantaj... devir böyle bir devir. çok şüpheci olmamak lazım. zaten bulan da öyle hemen atlamıyordur. iş arayan da referans verebileceğini yazıyor. hiç tanımadan bebeğini teslim eden olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
merhaba. 2 yaşındaki kızıma kendi evimizde bakacak birisini arıyoruz.özelden mail atamıyorum. ilgilenen olursa mesajını bekliyorum. tel:sıfır-beş-üç-altı-iki-yedi-sıfır-altı-dört-yedi-iki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…