Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAdana da kendi evimizde h ici bebegimize bakacak bakici ariyorum
eger eve bırakmayı dusunursenız annemle ırtıbat kurmanızı saglayabılırım annem bakmayı dusunuyor ıcınız rahat bır sekılde bırakırsınız cok memnun kalırsınız aklınızda olsun referans da verebılırım
eger eve bırakmayı dusunursenız annemle ırtıbat kurmanızı saglayabılırım annem bakmayı dusunuyor ıcınız rahat bır sekılde bırakırsınız cok memnun kalırsınız aklınızda olsun referans da verebılırım
insanlar artık internetten alışveriş yapıp kredi kartını kullanırken interneti bu iş için kullanmak neden yanlış olsun ki, bilakis bir avantaj... devir böyle bir devir. çok şüpheci olmamak lazım. zaten bulan da öyle hemen atlamıyordur. iş arayan da referans verebileceğini yazıyor. hiç tanımadan bebeğini teslim eden olduğunu sanmıyorum.
merhaba. 2 yaşındaki kızıma kendi evimizde bakacak birisini arıyoruz.özelden mail atamıyorum. ilgilenen olursa mesajını bekliyorum. tel:sıfır-beş-üç-altı-iki-yedi-sıfır-altı-dört-yedi-iki.