Gelinimizsin o zamanMalatya geliniyim ablacım kaynanamlar ordalar. Malatya'yı da çok seviyorum ama kayısıyı daha çok seviyorumşimdi başlamıştır kütür kütür
Ben o ham kayısıyı seviyorum işte hediyelik diyorlar ya. Yeşil ama tatlı. Ağzım sulandı bakGelinimizsin o zamanBende görümce olabilirim Evet kayısımız güzeldir Ama daha tam olmadı
Evet canım şimdi zamanıBen o ham kayısıyı seviyorum işte hediyelik diyorlar ya. Yeşil ama tatlı. Ağzım sulandı bak
Kayınvalidemden istedim valla müsait olursa gönderecek inşallahEvet canım şimdi zamanı
Hamilesin gönderen yok mu
İyi o zamanKayınvalidemden istedim valla müsait olursa gönderecek inşallah
Merkezdeler evet. Battalgazi'de kalıyor evleri ama eşime sorsan Yeşilyurtİyi o zaman
Merkezde mi oturuyorlar
Ben Yeşilyurt tarafındayımMerkezdeler evet. Battalgazi'de kalıyor evleri ama eşime sorsan Yeşilyurt
Ben bu defa sana bırakıyorum hakkından gelirsin sen canım
Ama biz börek yiyecektikBen bu defa sana bırakıyorum hakkından gelirsin sen canım
Yemeyin efendim kilo yağ olarak geri dönecek ne gereği var yemeyi verin beyaaaa Güldür Güldür repliği geldi aklımaAma biz börek yiyecektik
Yedik bile geç kaldınYemeyin efendim kilo yağ olarak geri dönecek ne gereği var yemeyi verin beyaaaa Güldür Güldür repliği geldi aklıma
Aaaa izmirlimisiniz bendeBen Yeşilyurt tarafındayım
Yok canım ben MalatyalıyımAaaa izmirlimisiniz bende
Yeşilyurt görünce İzmir'de oturuyor oralisiniz sandımYok canım ben Malatyalıyım
Malatya Yeşilyurt canımYeşilyurt görünce İzmir'de oturuyor oralisiniz sandım
Baya uzakmisiz iyilestiniz inşaallahMalatya Yeşilyurt canım