- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ayy aslında harika fikir ya çok güzel gülleri vardıKaçın dostlar kendinizi kurtarın
Pare sen sunumu niye bahçede yapmadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy aslında harika fikir ya çok güzel gülleri vardıKaçın dostlar kendinizi kurtarın
Canım bahçede bazen işçiler oluyor dünde aynen öyleydi ortalıkta dolasmak istemedim bi dahakine inşallahKaçın dostlar kendinizi kurtarın
Aynen yaİçeri tıkılmışAyy aslında harika fikir ya çok güzel gülleri vardı
Tamam inşaallahCanım bahçede bazen işçiler oluyor dünde aynen öyleydi ortalıkta dolasmak istemedim bi dahakine inşallah
Dur atayımAyy aslında harika fikir ya çok güzel gülleri vardı
Canım çok teşekkür ederimMaşallah çok ugrastırıcı ama lezzetli bir börek görünüyor ellerine kollarına sağlık Nevreste
Tabağı eline alıp bu güllerin önünde çekseydin
Ne bileyim inan aklıma gelmedi bi dahaki sefereTabağı eline alıp bu güllerin önünde çekseydin
Tamam bekliyorumNe bileyim inan aklıma gelmedi bi dahaki sefere
Tamam canım inşallah bi dahaki yarışma ne olucak acabaTamam bekliyorum
Kategorilerimiz süpriz oluyor canımTamam canım inşallah bi dahaki yarışma ne olucak acaba
İyi ki yaptınTeşekkür ederim canım Yapım aşaması elimde olduğu için dayanamadım :)
Sağ ol canımİyi ki yaptın
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım
Evet canım Malatya'dayım
Esenlik yufkadan tanıdımEvet canım Malatya'dayım
Teşekkür ederim canım
Asıl amacım oyduHemşerilerim tanısın istedimBuralı mısın,eşin mi buralıEsenlik yufkadan tanıdım
Malatya geliniyim ablacım kaynanamlar ordalar. Malatya'yı da çok seviyorum ama kayısıyı daha çok seviyorum şimdi başlamıştır kütür kütürAsıl amacım oyduHemşerilerim tanısın istedimBuralı mısın,eşin mi buralı