Gelinimizsin o zamanMalatya geliniyim ablacım kaynanamlar ordalar. Malatya'yı da çok seviyorum ama kayısıyı daha çok seviyorumşimdi başlamıştır kütür kütür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinimizsin o zamanMalatya geliniyim ablacım kaynanamlar ordalar. Malatya'yı da çok seviyorum ama kayısıyı daha çok seviyorumşimdi başlamıştır kütür kütür
![]()
Ben o ham kayısıyı seviyorum işte hediyelik diyorlar ya. Yeşil ama tatlı. Ağzım sulandı bakGelinimizsin o zamanBende görümce olabilirim
Evet kayısımız güzeldir
Ama daha tam olmadı
![]()
Evet canım şimdi zamanıBen o ham kayısıyı seviyorum işte hediyelik diyorlar ya. Yeşil ama tatlı. Ağzım sulandı bak![]()
Kayınvalidemden istedim valla müsait olursa gönderecek inşallahEvet canım şimdi zamanı
Hamilesin gönderen yok mu![]()
İyi o zamanKayınvalidemden istedim valla müsait olursa gönderecek inşallah![]()
Merkezdeler evet. Battalgazi'de kalıyor evleri ama eşime sorsan Yeşilyurtİyi o zaman
Merkezde mi oturuyorlar![]()
Ben Yeşilyurt tarafındayımMerkezdeler evet. Battalgazi'de kalıyor evleri ama eşime sorsan Yeşilyurt![]()
Ben bu defa sana bırakıyorum hakkından gelirsin sen canım
Ama biz börek yiyecektikBen bu defa sana bırakıyorum hakkından gelirsin sen canım![]()
Yemeyin efendim kilo yağ olarak geri dönecek ne gereği var yemeyi verin beyaaaa Güldür Güldür repliği geldi aklımaAma biz börek yiyecektik![]()
Yedik bile geç kaldınYemeyin efendim kilo yağ olarak geri dönecek ne gereği var yemeyi verin beyaaaa Güldür Güldür repliği geldi aklıma![]()
![]()
![]()
Aaaa izmirlimisiniz bendeBen Yeşilyurt tarafındayım![]()
Yok canım ben MalatyalıyımAaaa izmirlimisiniz bende![]()
Yeşilyurt görünce İzmir'de oturuyor oralisiniz sandımYok canım ben Malatyalıyım![]()
Malatya Yeşilyurt canımYeşilyurt görünce İzmir'de oturuyor oralisiniz sandım![]()
Baya uzakmisiz iyilestiniz inşaallahMalatya Yeşilyurt canım![]()