Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balıkesirin hösmerım diye bir tatlısından bahsederdi unıversıtedeyken arkadaslar nası dendıgı gibi guzel mi nersındesin balıkesırın
selam canım hemşerilerim bi adanalı olarak hepinizle gurur duydum harikasınız.oh ya süper dostluğa bak ben garip ,istanbullarda öyle üstelikte yeni doğum yapmış biri olarak okadar çok özledimki ailemi memleketimi burda çok yalnızım
selam canım hemşerilerim bi adanalı olarak hepinizle gurur duydum harikasınız.oh ya süper dostluğa bak ben garip ,istanbullarda öyle üstelikte yeni doğum yapmış biri olarak okadar çok özledimki ailemi memleketimi burda çok yalnızım
dayliğht Selam a.s. Adanalı. kötükedihüso Mersinlilerin topiğine gelmiş arkadaşım hava basıyor. Sen gelirsinde ben senin topiğine gelmemmi Mersin adına. Ben hava basmaya gelmedim çünkü kabul ediyorum Adanalılar daha aktif. Ama olun canım benimde Adanada çok akrabam var. Hadi bakalım Adanalılar hodri meydan. :hooray:
Kızlar hepsi ŞAKA tabi. Sizleri ziyaret edeyim dedim. Öpüldünüz şekerler. Şeniz Bakarsınız sizlerle daha sıkı dost olurum. Adana buluşmalarınıza katılırım. Adana Mersin arası ne kadar ki.
miyase tayinim cıktı aralıktan sonra galan ben de ordayım hele ben taze gurbet olacam ki beraber aglaşırız artıksenağlama
melekberke uçaktan burda iniyorsun zaten dürümünü ye öyle git anam nereye yola düşüyorsun aç susuz tühh bu meret de paket olunca tadı cıkmıyor ki yoksa feda olsun yollardım walla