• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

balıkesirin hösmerım diye bir tatlısından bahsederdi unıversıtedeyken arkadaslar nası dendıgı gibi guzel mi nersındesin balıkesırın

balıkesirin hösmerım diye bir tatlısından bahsederdi unıversıtedeyken arkadaslar nası dendıgı gibi guzel mi nersındesin balıkesırın

a.s.ben balıkesir erdekdeyim 5 yıldır evt höşmerim diye bi tatlısı var güzel değişik bi tatlıdır irmikle tuzsuz peynirle yapılıyo çok tatlı bi tadı varcokacimcoook

artık gelırken getirirsin benim arkadasım ayvalık orendendi bosnaktı ev baklavası ve zeytini enfesti ama dikkat hep bogazdan mevzu ediyorum neyse batıda olmak doguda olup terör belasıyla karsı karşıya kalmaktan iyidir

selam canım hemşerilerim bi adanalı olarak hepinizle gurur duydum harikasınız.oh ya süper dostluğa bak ben garip ,istanbullarda öyle üstelikte yeni doğum yapmış biri olarak okadar çok özledimki ailemi memleketimi burda çok yalnızım

macar :ALLAH ÇOCUĞUNU SAĞLIKLI SIHHATLİ YAPSIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN GURBETLİK ÇOK ZOR bende 2 aysonra inşasllah doğuracam ama adana yemeklerini çok özledim

selam canım hemşerilerim bi adanalı olarak hepinizle gurur duydum harikasınız.oh ya süper dostluğa bak ben garip ,istanbullarda öyle üstelikte yeni doğum yapmış biri olarak okadar çok özledimki ailemi memleketimi burda çok yalnızım

a.s.a.s.canım benim biz varız :1hug::1hug:

miyase tayinim cıktı aralıktan sonra galan ben de ordayım hele ben taze gurbet olacam ki beraber aglaşırız artıksenağlama

haklısın hemşerim gurbetlik zor allah yardımcımız olsun ama adanam gibisi yok kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

dayliğht Selam a.s. Adanalı. kötükedihüso Mersinlilerin topiğine gelmiş arkadaşım hava basıyor. kaydirigubbakcemile4 Sen gelirsinde ben senin topiğine gelmemmi Mersin adına. kaydirigubbakcemile4 Ben hava basmaya gelmedim çünkü kabul ediyorum Adanalılar daha aktif. Ama olun canım benimde Adanada çok akrabam var. Hadi bakalım Adanalılar hodri meydan. :hooray:
Kızlar hepsi ŞAKA tabi. Sizleri ziyaret edeyim dedim. Öpüldünüz şekerler. Şeniz Bakarsınız sizlerle daha sıkı dost olurum. Adana buluşmalarınıza katılırım. Adana Mersin arası ne kadar ki.

ay ay kimleri görüyorum kimleri keçi kız hoşgeldin sefalar getirdin baştacı arkadaşım her zaman bekleriz keşke geçen hafta dalsaydım sizin sayfaya 1kasım bizdeydik ne güzel konugumuz olurdun bundan sonra neden olmasın adana-mersin1saat tren geliş gidiş 6 lira toplam süre gönüller bir olsun

dayliğht Selam a.s. Adanalı. kötükedihüso Mersinlilerin topiğine gelmiş arkadaşım hava basıyor. kaydirigubbakcemile4 Sen gelirsinde ben senin topiğine gelmemmi Mersin adına. kaydirigubbakcemile4 Ben hava basmaya gelmedim çünkü kabul ediyorum Adanalılar daha aktif. Ama olun canım benimde Adanada çok akrabam var. Hadi bakalım Adanalılar hodri meydan. :hooray:
Kızlar hepsi ŞAKA tabi. Sizleri ziyaret edeyim dedim. Öpüldünüz şekerler. Şeniz Bakarsınız sizlerle daha sıkı dost olurum. Adana buluşmalarınıza katılırım. Adana Mersin arası ne kadar ki.

a.s. slm keçi kız hoş geldin kız adana mersin arası neki2 side hemşeri ayrım yok bizde herkese gkapımız açık Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemilekaydirigub

miyase tayinim cıktı aralıktan sonra galan ben de ordayım hele ben taze gurbet olacam ki beraber aglaşırız artıksenağlama

nere çıktı tayinin canım balıkesir mi ben erdekdeyim oksa gurbet olarakmı dedinkaydirigubbakcemilesenağlamasenağlamakıyamm ama hayat işte kız

ahh ben yanlış anlamışım pardon ben seni istanbul olarak anlamışım macar mış o istanbul eyup cıktı tayinim evim gaziosmanpaşa'da yine de beklerim

Tekrardan merabalar güzeller. Valla bende Mersinliyim. Ama burasıda çok hoşuma gidiyor. Miyasenin dediği gibi Mersin-Adana arası neki? 1 saat. Ahh şimdi orda olmak vardı. Bi acılı dürüm bir şalgam.. mmmm

melekberke uçaktan burda iniyorsun zaten dürümünü ye öyle git anam nereye yola düşüyorsun aç susuz tühh bu meret de paket olunca tadı cıkmıyor ki yoksa feda olsun yollardım walla

kusura bakmayın bebiş uyandı emzir altını al derken bakamadım bitürlü.alışmışım adanaya oranın havasına insanlarının sıcaklığına.burda bulamadım hiçbirini

bacılarım 2 yıldır izmirdeyim yemin ediyorum sokağımın köpeğini bile özledim canım neler yemek istiyo unlu mamüllerindeki çeşit yeter şalgamı kebabı yeter

melekberke uçaktan burda iniyorsun zaten dürümünü ye öyle git anam nereye yola düşüyorsun aç susuz tühh bu meret de paket olunca tadı cıkmıyor ki yoksa feda olsun yollardım walla

cokacimcoook Öyle yapıyom canım zaten. Türkiyeye gelince kahvaltıda bile nerdeyse kebap yiyom...

off zor işte doğum yaptım bir allahın kulu gelmedi üstelik konu komşuylada selam sabahımız vardır anlamadım ki.ailem adanada eşimde adanalı ama herkesin işi var ne hikmetse insan böyle güzel bir şeyi bütün dünya ile paylaşmak istiyor.arkadaşlar öyle zoruma gidiyorki herşey her an salya sümük ağlıyorum.küçücük bebekle başbaşa kayınvalde 4gün kalıp gitti onda da sağolsun misafirliğe gelmiş gibi oturup hizmet bekledi sezaryenle doğurmuş kadından.şimdi yavaş yavaş alışıyorum yeni düzene ama dediğim gibi yalnızlık kötü

adanada olsam hiç böyle olmazdı tanıyan tanımayan herkes koştururdu zaten en çokta komşuluk ilişkilerini seviyorum

Back