Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokacimcoook Öyle yapıyom canım zaten. Türkiyeye gelince kahvaltıda bile nerdeyse kebap yiyom...
off zor işte doğum yaptım bir allahın kulu gelmedi üstelik konu komşuylada selam sabahımız vardır anlamadım ki.ailem adanada eşimde adanalı ama herkesin işi var ne hikmetse insan böyle güzel bir şeyi bütün dünya ile paylaşmak istiyor.arkadaşlar öyle zoruma gidiyorki herşey her an salya sümük ağlıyorum.küçücük bebekle başbaşa kayınvalde 4gün kalıp gitti onda da sağolsun misafirliğe gelmiş gibi oturup hizmet bekledi sezaryenle doğurmuş kadından.şimdi yavaş yavaş alışıyorum yeni düzene ama dediğim gibi yalnızlık kötü
off zor işte doğum yaptım bir allahın kulu gelmedi üstelik konu komşuylada selam sabahımız vardır anlamadım ki.ailem adanada eşimde adanalı ama herkesin işi var ne hikmetse insan böyle güzel bir şeyi bütün dünya ile paylaşmak istiyor.arkadaşlar öyle zoruma gidiyorki herşey her an salya sümük ağlıyorum.küçücük bebekle başbaşa kayınvalde 4gün kalıp gitti onda da sağolsun misafirliğe gelmiş gibi oturup hizmet bekledi sezaryenle doğurmuş kadından.şimdi yavaş yavaş alışıyorum yeni düzene ama dediğim gibi yalnızlık kötü
günaydınlar adanalılar nasılsınıza. gününüz gülerden güzel olsunnnnnnnna.s.:1hug:a.s.
günaydınlar gönlü bu sayfada olan tüm güzellere
a.s.Günaydın canım. Herkeslere günaydın olsun. Günümüz hayırlı olsun
ben varım canım.adana nın neresindensin?
iyi akşamlar adanalılar kimsecikler yokmu huhu
ben varım canım.adana nın neresindensin?
ay ay kimleri görüyorum kimleri keçi kız hoşgeldin sefalar getirdin baştacı arkadaşım her zaman bekleriz keşke geçen hafta dalsaydım sizin sayfaya 1kasım bizdeydik ne güzel konugumuz olurdun bundan sonra neden olmasın adana-mersin1saat tren geliş gidiş 6 lira toplam süre gönüller bir olsun