• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

cokacimcoook Öyle yapıyom canım zaten. Türkiyeye gelince kahvaltıda bile nerdeyse kebap yiyom...

ohhh afiyet gülbahar olsun kebabın saati mi olurmuş canım bizler dügünden cıkarız gece yarısı yeriz sıbah uyanırız üstüne cigerle cila cekeriz ne olacakmış canım :dilcikar:

off zor işte doğum yaptım bir allahın kulu gelmedi üstelik konu komşuylada selam sabahımız vardır anlamadım ki.ailem adanada eşimde adanalı ama herkesin işi var ne hikmetse insan böyle güzel bir şeyi bütün dünya ile paylaşmak istiyor.arkadaşlar öyle zoruma gidiyorki herşey her an salya sümük ağlıyorum.küçücük bebekle başbaşa kayınvalde 4gün kalıp gitti onda da sağolsun misafirliğe gelmiş gibi oturup hizmet bekledi sezaryenle doğurmuş kadından.şimdi yavaş yavaş alışıyorum yeni düzene ama dediğim gibi yalnızlık kötü

annem ben doğuma gelecem diyor ama son aylarım ağır geçiyo kızın mı oldu oğulun mu ?walla son andaannem gelemem derse bende yandım eşimin aileside adanada walla canım keşkeyakın olsaydık elimden geldiğince sanada bebeğede bakardım aman gurbetin hepsi zor

off zor işte doğum yaptım bir allahın kulu gelmedi üstelik konu komşuylada selam sabahımız vardır anlamadım ki.ailem adanada eşimde adanalı ama herkesin işi var ne hikmetse insan böyle güzel bir şeyi bütün dünya ile paylaşmak istiyor.arkadaşlar öyle zoruma gidiyorki herşey her an salya sümük ağlıyorum.küçücük bebekle başbaşa kayınvalde 4gün kalıp gitti onda da sağolsun misafirliğe gelmiş gibi oturup hizmet bekledi sezaryenle doğurmuş kadından.şimdi yavaş yavaş alışıyorum yeni düzene ama dediğim gibi yalnızlık kötü

Allah analı babalı büyütsün sıkma tatlı canını adam adama her zaman lazım yarın birgün onların dar gününde de sen tavrını alırsın ben 44gün kaldım evimde bir ademoglu hoşgeldine kapımı çalmadı ilginç bir kent orda olsam h.sonu gelır bakardım sana insallah eşın yardımcı oluyordur yani üzerime vazife degil ama senin ailenden birileri gelebilseydi keşke neyse saglık olsun

günaydınlar adanalılar nasılsınıza. gününüz gülerden güzel olsunnnnnnnna.s.:1hug:a.s.:kahve:

slm guzel hemserılerım daha once de yazmıstım sıze
toplantı haberlerınızı duydukca adana da olmayı sızlerle tanısmıs olmayı
ne kadar ıstıyorum anlatamam resımlerınızı gordum hepınız cok tatlı hanımlarsınız

sağolun canlarım benim düşünmeniz bile çok güzel kendimi çok iyi hissettim.bu arada ben herzaman giremiyorum artık malum bebeğe endeksliyim anlayışınıza sığınıyorum.bebiş büyüdükçe kendime güvenim geliyor eşim sağolsun her işe koşturuyor birbirimize tutunduk ancak.oğlum oldu

slm bende bayadır gelemiyordum arkadaşlar tanışmak isterim sizlerlee yerimseniben

ay ay kimleri görüyorum kimleri keçi kız hoşgeldin sefalar getirdin baştacı arkadaşım her zaman bekleriz keşke geçen hafta dalsaydım sizin sayfaya 1kasım bizdeydik ne güzel konugumuz olurdun bundan sonra neden olmasın adana-mersin1saat tren geliş gidiş 6 lira toplam süre gönüller bir olsun

İyi olurdu arkadaşım ama neyse bir dahaki sefere tren ne güne duruyorki. Çuf çuf gelirim. Bak yinede kan çekti işte aynı toprağın çocuklarıyız. Beni seversiniz demedimmi?. size Öpüldünüz Adanalılar.Şeniz

Back