• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

slm hemşerilerim ya nie kimse uğramıyoki nerdebu adanalılar anlamadım bi türlüüüüüüüüüüüüüü

bugün adananın güzel hatunları kk buluşmasındalardı ondan cnm göremiyosundurŞeniz
inşallah sende bi izne geldğinde yaz senn içinde buluşur:1hug:
adana topiğini hiç yalnız bırakmayan seni de tanımış olruza.s.:enbuyukkk:

sslm herkese ii pazarla rdlerim nasılsınız hemşşerilerim

hafta sonunu ailemle geçirdim çok güzel geçti hava erdekde adeta yaz havası gibiydi ama adanam giibi olmaz güzel adanammm canım adanam

günaydın herkese nasılsınız buluşma resimlerini gördüm süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

a.s.
bugün adananın güzel hatunları kk buluşmasındalardı ondan cnm göremiyosundurŞeniz
inşallah sende bi izne geldğinde yaz senn içinde buluşur:1hug:
adana topiğini hiç yalnız bırakmayan seni de tanımış olruza.s.:enbuyukkk:

a.s.tşr edrim görüşmek isterim çok mutlu olurum hemşerimmmmm:1hug::1hug:

of ya nediye kimse uğramıyoki bu gidişle bu topik kapanır adanalılar nerdesinizzzzzzzzzzzz

AY Adanalıyım ama başka şehirde yaşıyorum adanayı görünce nasıl duygulandım bilemezsiniz hamileyim eşimin ve benim bütün ailem akrabalarım orada neler yemek canım çekiyo yok waalla lıymetini bilin doğup yetiştiğiniz yerin sokağımın ked,isini bile özledim sık sık buradan konu açın bende hasret gidereyim eğer adanadaysanız uzun zamandır canım çekiyo artık 7. ayımdayım gidemiyorumda ne olur bir döner dürüm yiyip bir ayran için benim canım için ben yemiş kadar olayım ben 2 sene önce gelin geldim buraya belki tanıdık bile vardır içinizde

gnaydn01hy4.gif

slm nasılsınız azra_sıla papatya çok şükür uğradınız kız topinğe yalnızlıktan sıkıldım vala giriyom çıkıyom kimse yok

günaydın adanalılar papatya azra_sıla nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz uzakta olsan gönlüm sizleeeeeeeeeeeeee

onlar bugün yoklar tatlım ben yanıt yazsam kabul eder misin ???
Adana'dan tüm uzaklara kucak dplosu sevgiler koCCaman öpücüklerrr bugün burada ışıl ışıl bir gökyüzü var hepimizin günü gün kadar aydınlık olsunkaydirigubbakcemile5

onlar bugün yoklar tatlım ben yanıt yazsam kabul eder misin ???
Adana'dan tüm uzaklara kucak dplosu sevgiler koCCaman öpücüklerrr bugün burada ışıl ışıl bir gökyüzü var hepimizin günü gün kadar aydınlık olsunkaydirigubbakcemile5
günaydın canım nasılsın tabi olur gönlüm herkese açık :1hug:
hemşerimmmmmmm

Herkese günaydınlar olsun Günümüz güzel geçsin. Adanaya ve Mersine Selamlar. Hemşerilerim hepinizi öpüyorumŞeniz

a.s.a.s.slm adanalılar tanımasamda kalbim tüm güzelliğiyle sizinle tanımadan görmedende olsa papatya:1hug::1hug:

a.s.a.s.tşr edrim azracıığm iim sen nasılsınnn :1hug:hoş geldinnkayıptınız nerelerdeydiniz:sm_confused::sm_confused:

saol cnm ii sen nasılsın bakalım

buralardayım şuan bzm evde net yok bi superonline başvurum dedim rezil ettiler bni yani

cafeden de anca cnm bu kadar girebilioom evde net olsa iç kapanmaz sabahtan akşama kadar kk dayımdır
:enbuyukkk:

Back