• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

bütün millet geçen senede kaldı heraldee:roflol:

ben varım miyasecim.eee nasılsın bakem yerimseniben

sorma ya galiba geçn senede kaldılar baksana kimseler yok :sm_confused::sm_confused:valla sen ben yada saklanıyolar:roflol::roflol: hemşerim ben iyim sen nasılsın canım :1hug::1hug:

bonjour2dr5.gif

images
kızlar hava soguk ama kar yok biz eksikmi kalalım kardan adamdan size kardan adam getirdim

Adana'dan selam bayanlar.a.s.
Bu hafta çok yoğun ve çok güzeldi,harikaydı,rüya gibiydi...:lepi:
Nişanlımlar geldiler.:sm_cool:
Akşam gittiler.:çok üzgünüm::a015:senağlama
Şimdide kadirli'ye gidecem.
Sizler nasılsınız:uhm:

hadi gözün aydın bu sevinç birkaçgün hasretine teselli olur sen zaten kadirli'de degil misin ki oraya gidecem demişsin???

canım abimler ablamlar Adanada'lardı .
onlarıda ziyarete geldik.
Bir günde adanada kaldık.
Akşam Adana'dan yolladık.
Biraz sonra diş randevum var.
Kontrol olup gideceğiz annemle eve.:enbuyukkk::enbuyukkk:

Allah kavuştursun sag elindeki yüzügü hayırlısıyla sol eline geçmesini nasip etsin ayrıca acil şifalar......

slm toprağım gözün aydın canım sevindim senin adınaaaaa:1hug:

slm arkadaşlar nasılsınız anamurda yaşıyorum ama ALLAHINA KADAR ADANALIYIM.iller arasında sıralamada bile birinciyiz.fazla söze ne gerek var dimi kızlar

günaydınlar kızlar işyerinde performans degerlendirmesi getirdiler hergün gün sonu kaç dosya yaptıgımızn raporunu tutacagız korkarım kk ya ve sizlere daha da hasret kalacagım :(((

üzülme canım sen onun üstesindende gelirsin biz iki kücük cocukla neler halediyoruz genede kk dayız hickimse kk ya girmemize engel olmaz

Back