• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

images

dumanı üstünde bi çay sana bnden afiyet olsun
günaydın
çok hastayım ciğerlerim ağrıyor..:(

hadi yaaaaa.banada bilgi verin hemşolarımmmmm.

Son düzenleyen: Moderatör:
:teselli:ŞenizŞenizgünaydın herkese güneş var ama bi taraftan kar yağıyo rüzğar üçü bi arada ya hava soğuk kar güneş rüzğar:uhm::uhm::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

geçmiş olsun azra_sıla tprağım dikkat et valla bu soğuklar maf etti hepimizi

ohhhh canım benim çok teşekkürler çay için.ahhh çok geçmiş olsun bitanesi.allahım şifa versin.

saol cnm bnm dert çekmek zor walla ölüyom kaç gündür :delphin:
ay ne küşpintiyim aday olmuşuz cümleten de haberim yok
haberin yokmuydu cidden:1shok:

bir de sevgili azra_sila nasıl oy verec egiz yardımcı olur musun lütfen ?
oylamada biti cnm bugün sondu kapatmış konuyu ama bakabilirsinzşakkıdı
hadi yaaaaa.banada bilgi verin hemşolarımmmmm.
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...y-listeleri-ve-oylamalari-21.html#post4714627
link bu cnm ama mkonu kapandı bak die veriyorum oylama için geç kadınız:a015:
geçmiş olsun azra_sıla tprağım dikkat et valla bu soğuklar maf etti hepimizi

saol cnm yaa:teselli:
bugün ahava açık ama azönce aile hekimine gttm dışarısı buz kar havası dondum delikafadulden

neyse saglık olsun bacım inan haberim yoktu dıptıs linki göndermişti de çok incelememiştim biz Adanalılar her yerde her şekılde gönüllerde birinciyiz zaten şekerciklerimmmm

ama siz gizli gizli toplanıyorsunuz arkadaslar resimleri yayınlamaz oldunuz hani yedi cetdiniz:emir_bebek: hani resimleriniz ben inanmıyorum bulusmaları artık kestiginigize itiraz edecegim sike yapıyor bunlar bizlerden gizli gizli kaydirigubbakcemile4bulusuyorlar:1hug: :mymeka:resimlerini kıskanıyorlar bizden diye-tatlicadiarzu-

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar.huzurlu mutlu sağlıklı bol kazançlı bereketli nice yullara arkadaşlar:1hug:

benim 2008yılım tek kelimeyle harıkaydı 2009 da bunu aratmasın yeter kurban oldugum dilde dileklerimizi gönülde geçenlerimizi esirgemeden versin herkese İYİ YILLAR

Back