• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

günaydıın arkadaşlar.:1hug:adananın güzel bacularııı:kahve:kızlaar sabah kahvesine bana gelin.şimdilik biraz uzağım ama:uhm:hele bir gelim inş.GÜLDEN cim valla bacım pek güzel şeyler yolluyon.bende gönderecem bir türlü gönderemiyorum sinir oldum heeeÇok üzgünüm çoook.nasıl göndericem acık yaz bacıım-tatlicadiarzu-

günaydıın arkadaşlar.:1hug:adananın güzel bacularııı:kahve:kızlaar sabah kahvesine bana gelin.şimdilik biraz uzağım ama:uhm:hele bir gelim inş.GÜLDEN cim valla bacım pek güzel şeyler yolluyon.bende gönderecem bir türlü gönderemiyorum sinir oldum heeeÇok üzgünüm çoook.nasıl göndericem acık yaz bacıım-tatlicadiarzu-

CNM BNM NASILSIN BAKALIIM
sopsoğuktur şimdi oralardelikafadulden
anlatayım bn sana
o seçtiğin resmn üzerine sağ tıkla özelliklerelere gel
orda ADRES(URL) ; karşsındaki kodları kopyala
ve gel burayaa cvp yazacağın yerde grfik ekle var üstte sarı buton ona tıkla bi pencere açılacak orda mavi bi yazı çıkacak onu sil kopyaladığını orya yapıştr tamm de sonra mesajını yola
çok basit yaparsın eminm:1hug:a.s.
hadi bi dene bakalım:nazar:

yeniyil1.jpg

bu şirin görüntuler için teşekkürler kızlar kışın tam gününü gösterdıgi şu günlerde içimizi ısıtıyorsunuz

delikafadulden delikafadulden güldencim teşekkür ederim canım :1hug: görevi başarıyla tamamladım sositosositoa.s.

.................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar tüm hemşerilerime tatil sonrası işe geldigime ben bugünü pazartesi sanıyorummirmirmirmirmirmirmirmir

günaydınlar yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk getirsinnnnn herkeseeeeeeeeeeeee

gunaydin hemserilerim nasilsiniz ya yeni yiliniz kutlu olsun insallah saglik huzur mutluluk getirir insallah

günaydın adana nasılsınız umarım iyisinizdir burda bu gün yağmur var eveyiz çocuklarla sizler nasılsınız kimselerde yok valla burda of ya nerdesinizzz

anaaaaaaaaaa kimseler girmemiş adanaya ya nerdelerki:uhm::uhm::sm_confused::sm_confused:özledim nerdesiniz ya gelinde sohbet edelim

anaaaaaaaaaa kimseler girmemiş adanaya ya nerdelerki:uhm::uhm::sm_confused::sm_confused:özledim nerdesiniz ya gelinde sohbet edelim

bütün millet geçen senede kaldı heraldee:roflol:

ben varım miyasecim.eee nasılsın bakem yerimseniben

Back