evet bende adanalıyım ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK
kaydirigubbakcemile2a.s.a.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende adanalıyım ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK
özel sigortada çalışıyordum.Ne iş yapıyordun,bu kriz senide mi vurdu.Amin inşallah tüm işsizler iş bulur.Allah,sonumuzu hayır etsin hepimizin,ülkemizin durumu vahim.:Saruboceq:
amin bitanesi inşallah.:1no2:üzüzldüm.cnm:teselli:.bulursun.emnm.a.s
iyiyiz çok şükür canım.sen nasılsın iyisindir inş:1hug:.bide kaç gündür havalar çook güzel gidiyor burda aman maşallah diyim sonra donuyoruz.slm canım hemşerilerim nasılsınız güzel bi hafta sonu geçirmenizi dilerim ama kimseler yok topinkte nerde herkese azra_sıla papatya sevindirik nasılsınız sende hoş geldintutku1976 adanalıyak allahın adamıyakkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol:ŞenizŞeniz:1hug::1hug::teytey:
sana.da.günaydın.cnm.bnma.s.
artık.teşekkür.butonu.yok:1ninca:
böylee...delikafadulden
slm canlarım ii değilim ama i olum boynum gene tutuldu yaaaaaaa of sol tarafım
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...smasi-17-ocak-ta-bulusuyoruz.html#post4851555
evet.arkadaşlar.buluşuyoruz.vede.beklyoruz.szler.de
kııs gülden aşkolsun bensiz organizasyon hazırlarsın hıım:dilcikar:kıııs yazı bekleyemedinmi buluşma yapmak için :roflol:
eyii hadi bu seferlik böyle olsun bakem :çok üzgünüm:çook isterdim orada olmayı amaamalum bayaa uzağım şimdilik.inş birdahakineedelikafadulden
cnm bnm geldiğin de inşllh başımız üstünde yern var:içelim:
hemied.bakır.adana.kaç saat ki 7 saatçıkgamyoncuiremsu
sende buyur gel