• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

Kızlar iyi geceler iyisinizdir umarım. Oh iki gündür güneşimize kavuştuk.
Mutluluk ağacından bir dil kopardım, Adanaya gönderiyorum. Kim önce tutarsa dileği olsun.
Öpüldünüz komşular.

Bonjour.gif

slm canım hemşerilerim nasılsınız güzel bi hafta sonu geçirmenizi dilerim ama kimseler yok topinkte nerde herkese azra_sıla papatya sevindirik nasılsınız sende hoş geldintutku1976 adanalıyak allahın adamıyakkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol:ŞenizŞeniz:1hug::1hug::teytey:

Ne iş yapıyordun,bu kriz senide mi vurdu.Amin inşallah tüm işsizler iş bulur.Allah,sonumuzu hayır etsin hepimizin,ülkemizin durumu vahim.:Saruboceq:
özel sigortada çalışıyordum.
kriz yüzünden mi bilmiyorum ama patron maaşımı 15 20 gün geciktiriyordu.
bende çıkmak zorunda kaldım.
yarın ceyhana gitmeyi düşünüyorum.
bakalım orada bulabilecekmiyim.
burda aradım.kendi alanımla ilgili bulamadım.hayırlısı a.s.:enbuyukkk:
üzüzldüm.cnm:teselli:.bulursun.emnm.a.s
amin bitanesi inşallah.:1no2:

adanalılar:)nasılsınz.bakalıım
aftaya.yemekteyz.adanada.çok.merak.edyorum
brde.bzden.sze.sürprz..
aftaya.buluşma.düşünüyoruz.tam.bellı.olsun.buluşma.aberlerne.konuyu.açacağım...
szde.ona.öre.elmek.steyn.versa.yazsın:)))
bu.arada.k.bakmayın.kalvyem.bozuk.anca.bu.kadar:)

slm canım hemşerilerim nasılsınız güzel bi hafta sonu geçirmenizi dilerim ama kimseler yok topinkte nerde herkese azra_sıla papatya sevindirik nasılsınız sende hoş geldintutku1976 adanalıyak allahın adamıyakkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol:ŞenizŞeniz:1hug::1hug::teytey:
iyiyiz çok şükür canım.sen nasılsın iyisindir inş:1hug:.bide kaç gündür havalar çook güzel gidiyor burda aman maşallah:nazar: diyim sonra donuyoruz.
öpüyorum hepinizii kocaman Şeniz

slm canlarım ii değilim ama i olum boynum gene tutuldu yaaaaaaa of sol tarafım

kııs gülden aşkolsun bensiz organizasyon hazırlarsın hıım:dilcikar:kıııs yazı bekleyemedinmi buluşma yapmak için :roflol:
eyii hadi bu seferlik böyle olsun bakem :çok üzgünüm:çook isterdim orada olmayı amaa:delphin:malum bayaa uzağım şimdilik.inş birdahakineedelikafadulden

cnm bnm geldiğin de inşllh başımız üstünde yern var:içelim:
hemied.bakır.adana.kaç saat ki 7 saatçıkgamyoncuiremsu
sende buyur gelkaydirigubbakcemile4

cnm bnm geldiğin de inşllh başımız üstünde yern var:içelim:
hemied.bakır.adana.kaç saat ki 7 saatçıkgamyoncuiremsu
sende buyur gelkaydirigubbakcemile4

canım benim keşke gelebilsem kış günü -tatlicadiarzu-
geldiğimdi inş görüşürüz kısmetsee...kaydirigubbakcemile5

Back