• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

GÜnaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

05.gif

ama sayfaya hiç birşey yazmıyorsunuz ki :((( habire şirin fotolar gelişmeler yok mu kimsede kızlar nazara mı geldik ne ??

bende hic yazı görmüyorum arkadaslar ne oldu böyle yeni bebegimiz nasıl annesi hic buralara girmez oldu ya sen daylightnerdesin simdi adanadamı esinin yanındamı merak ediyorum ben hic bulusmuyormusunuz ses sedada cıkmıyor artık sizden

kalakaldım buralarda kocişkom yarıyıl tatilinde buraya gelecek sabırsızlıkla 21ocak tarihini beklemedeyim

üzüldüm senin adına es durumundan tayin yaptıramadınızmı bende beklemistim esimi cok zor oluyor

slm bayanlar.
:CüvCüv:nasılsınız.:uhm:
ben bugün işten çıktım.
:çok üzgünüm:offf yaa şimdi nasıl iş bulacağım .:1no2:senağlama
kafam allak bullak oldu.
:1ninca:işten çıkmak zorunda kaldım

:1no2:.allahım tüm iş bulamayn insanlara yardım etsin.:Saruboceq::enbuyukkk:

slm bayanlar.
nasılsınız.:uhm:
ben bugün işten çıktım.
:çok üzgünüm:offf yaa şimdi nasıl iş bulacağım .:1no2:senağlama
kafam allak bullak oldu.
:1ninca:işten çıkmak zorunda kaldım

:1no2:.allahım tüm iş bulamayn insanlara yardım etsin.:Saruboceq::enbuyukkk:

üzüzldüm.cnm:teselli:.bulursun.emnm.a.s

hoşgeldin kontes 01 bende bu grupta yeni sayılırım.sen şanslısın sana cvp hemen gelmiş canım bana yok daha

hoşgeldin kontes 01 bende bu grupta yeni sayılırım.sen şanslısın sana cvp hemen gelmiş canım bana yok daha
sende aramıza hoşgeldin canım:1hug:hemen küsme:teselli:seni görmemişim ben sanırım:uhm:eee sen nerdensin canım anlat bakemdelikafadulden

Back