• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

resimli-gunaydin-mesajlari-5.jpg

erdekde bu gün hava kapalı yağmurlu arkadaşlar adana nasıl

Evet daylingt çok geç başladım tedaviye ama değdi.Gazipaşa Bulvarında doktorum.Çok sağol canım benim.Düşünmen yeterli.Gelmek isterdim pazartesi çalşıyorum.Hemen Kadirli'ye dönmem gerekecek.Her ay geldiğim için bir gün mutlaka geleceğim.daylight ne işinde çalışıyorsun?
ben türünün son örnegi memuruslardanım ne iş yaptıgımı ben bile bilmiyorum bazen şuan yüregir kaymakamlıgındayımsosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bünyesindetek adımda hizmet bürosundayım her kurumdan bir memur var toplama kampı gibi yeşilkart binlerce dosya ve biz:mymeka::mymeka: ben iki yıl kadirliye yakın bir belde de çalıştım yalnız yaşıyorsun yanılmıyorsam zordur küçük yerde yaşamak......

ben türünün son örnegi memuruslardanım ne iş yaptıgımı ben bile bilmiyorum bazen şuan yüregir kaymakamlıgındayımsosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bünyesindetek adımda hizmet bürosundayım her kurumdan bir memur var toplama kampı gibi yeşilkart binlerce dosya ve biz:mymeka::mymeka: ben iki yıl kadirliye yakın bir belde de çalıştım yalnız yaşıyorsun yanılmıyorsam zordur küçük yerde yaşamak......

Oooo işin çok zor daylingt.Allah yardımcınız olsun.Ailemle yaşıyorum.Kadirli'denim.Nişanlıyım.Evlenince Yozgatlı olacağım ama Ankara da yaşayacağız Allah izin verirse.

Oooo işin çok zor daylingt.Allah yardımcınız olsun.Ailemle yaşıyorum.Kadirli'denim.Nişanlıyım.Evlenince Yozgatlı olacağım ama Ankara da yaşayacağız Allah izin verirse.

iyi yalnız degilmişsin gurbete gelini olmak zor şimdi nişanlısın ay bir kavuşsaydım modundasındır ;ama gidince görürsün

a.s.toprağım gurbetlik çok zor allh yardımcın olsun allah iyilerle karşılştırsıncanım:1hug::1hug:

Evet toprağım haklısın.Çok zordur.h
Heleki hiç tanıdık falan olmazsa.Çok zorlanacağım ama yineki çalışacağım.Ev de olsam daha da zorlanırım.

cumabt3.jpg
günaydın adanaılar papatya gugguludağlarguggulu nasılsınızzzzzzzzzzzzz

Back