• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

Selam a.s. Adananalı kömşilerim. Nasılsınız bakem. Hadi artık bir dizinizde var artık TV de. Adanalıyık Allahın adamıyık. Bayıla bayıla izliyorum. Öpüldünüz şekerler.
Şeniz Şeniz Şeniza.s.a.s.

günaydın canlarım:1hug:nasılsınız iyisinizdir inş.size çok güzel bir günaydın grafiği gönderecektim ama bi türlü gönderemedim niyeyse anlamadım-tatlicadiarzu-bana bi yazın bacılar nasıl gönderiyorsunuz.kopyalıom olmuyor tutuyom çekiyom sayfaya yine olmuyor anlamadım gitti.Çok üzgünüm çoookzatan bu oda soğuk dondum kelee.yatak odası ısınmıyor bi türlü bizim bende yan odaya aldım ufaklığın yatağını çocuk odasına bende orda yatıyorum burayıda kapattım kaloriferini zaten ısınmıyor.p.c. de burda onuda diğer odalara alıcam zaten yeni iyileşiyorum tekrar hasta olmayım.o yüzdende pek giremiyorum.hadi dondum ben bacılar.öpüyorum sizlerii....Şeniz

morn00084.gif

merhaba arkadaşlarşakkıdınasılsınız iyisinizdir inş.buralarda pek soğuk yaaa.eksilerde valla.gece sular donuyor dışarda.kimsede yok.adanalılaar gurbanlaar nireye gittinizmirmirmirmir.öpüyorum sizlerii kocamaanŞeniz

Selamlar,

Sevindirik hafta sonları burayı ihmal eden cadıııııııı çok.:jeyyar:Neden acaba?

Adana'da bugün çok çok soğudu.Tekrar tekrar söylüyorum,kışıııııııııı sevmiyorum.:dilcikar:

a.s.hemşerim papatya al bendende o kadar bende hiçmi hç sevmiyom kışı yaz olsun sıcak olsun bayılıyom sıcağa ah adanam nerde burada çok soğuk ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hoş geldin hemşerim janet nasılsın hastaların nasıl oldular canım görüşemez olduk ya :1hug::1hug::1hug::1hug:Şenizsenle

Kışı bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Güneş doğmamışsa o günü yaşanmamış sayıyorum kendimce. Evet bu günde yaşamadığım günlerden birisiydi. Hiç güneş yoıktu. İnşallah yarın güzel olacak.
Adana öpüldünüz şekerler.

Kışı bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Güneş doğmamışsa o günü yaşanmamış sayıyorum kendimce. Evet bu günde yaşamadığım günlerden birisiydi. Hiç güneş yoıktu. İnşallah yarın güzel olacak.
Adana öpüldünüz şekerler.

a.s.aynen hemşerim katılıyom:1hug:

herkese günaydınlarrr,iyi haftalar koCCaman sabah öpücügü de müessesemden:1hug:kaydirigubbakcemile5:1hug:

ooo bayanlar yaz kış meselesi hııı.vallahi bende yazı hiç sevmiyorum.ayyy yaz sıcağını düşündükçe boğuluyorum sanki.heleki adananın sıcağı hiç çekilmiyor kele.

ohhh ellerine saglık janetcigim mis gibi bol köpüklü olmuş maşAllah bu arada görümcenler nasıllar ?

selam kızlar. nasılsınız görüşmeyeli?
benim için zor bir 3-4 gündü, uğrayamadım kk,ne.
cenazemiz vardı.
ölüm gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim maalesef.
allah hepimizin geçmişlerine gani gani rahmet eylesin.....

iyiler canım ama dava süreci basladı kaza kadar buda can sıkıcı heralde eniste bey hapise gidecek kazaylada olsa iki kisi öldü karsı taraf davacı degil ama devlet acıyor mahkemeyi cok can sıkıyoruz ama elden bir sey gelmiyor

Back