Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar.:1hug:nasılsınız iyisinizdir inş.bana adanayı anlatın yaa.çook özledim annemde dün gitti adanaya sizin yanınıza gönderdim neyse canım yabancı yere gitmemiş kaydirigubbakcemile3 güldencim sen nasılsın canım iyisindr inş.öpüyorum canım.Şeniz
cnm ne olsun işte iilk sağlık sen nasıl oldun bayaa bi rahatsızdınkaydirigubbakcemile5
adanayadı sorcak olursan söleyim hmn
soğudu bayaa bi tabiid.bakır kadar da değil kaydirigubbakcemile2
şuan bulunduğum oda da soba yok sen tahmn et :dance:
bende iyiyim canım çok şükür.anaaaam kıız biz donuyoz burda.kombinin derecesini yükselte yükselte bir hal oldumkafamçokkarıştı.soğuk valla bacım.senin dişin nasıl oldu ağrıyor diyordun 20 lik dişin.
ay cnm ya hiç sorma aynn devam ağrı çekiyorum
dişçi korkum aşırı fazla masasında kalrım alim allah
allah büyük bakalım bu yaştan sonra diş çıkartıyoruz bebekleri çook ii anlıyoruum şimdii
günaydın canımCanım benim Allah yardımcın olsun.O diş ağrılarını çürükleri ve tüm denenmiş yöntemleri benden başka bir de çekenler bilir sanırım.Ah o diş ağrıları! Benim tüm dişerim dolgu ve kanal tedavili.Bizdeki genetik ama.Şimdide dişlerimde tel var.Ama her şeye değdi.Şimdi dişlerimi yaptırdım.Hiç çürüğüm kalmadı.Dişlerim inci gibi oldu.Çok şükür Allah'ıma.Çok zorlandım dişlerimi yaptırırken ama değdi.Allah izin verirse temmuz da çıkacak bir aksilik olmazsa.Haftaya doktora Adana ya geleceğim.Randevum var.azra_sıla bence kesinlikle git.Ertelersen hem masrafı çok oluyor hem de diş tedavi yöntemi daha da zorlaşıyor.Allah'ım kolaylık versin.
sunLight nolursun katıl şu yarışmaya tek kişilik eylem yapacam ikna etmek için hem kk yı da temsil etmiş olur :enbuyukkk::enbuyukkk:İyi akşamlar sen yok musun..Adanalı oldun desene..kaydirigubbakcemile3Yemek yarışmasına içimizden aday gösterilecek olsa,herkes Sunlıght'ı söyler,ama sunlıght haklı olarak düşünmüyor,yarışmaya girmeyi.Eşini ve çoçuklarını ihmal etmemek için.Yani benim bildiğim kadarı ile katılacak olan yok.yerimseniben
diş teli için biraz geç kalmışsın ;ama zararın neresinden dönsen kar temmuzdan sonra eminim muhteşem gözükeceksin ve degdi diyeceksin haftaya doktora nereye gideceksin ?vaktin olursa buyur işyerime gel beklerim hani eve vaktin olmaz diye