sende sohbetimize katıl cnm
hoşgeldina.s.
saol canım malatyalıyım istanbulda oturuyrum ama adanıları coook seviyorummŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende sohbetimize katıl cnm
hoşgeldina.s.
huzurlu, sağlıklı :teytey:ve bu bebiş gibi mutluhihoyyyt bir gün diliyorum hepinize topraklarımmmmmmm.:1hug:...
Canım bu dediğin kebapçı Kadirli' de mi?Yoksa Adana' da mı?Kadirli'de ise yerini tarif edermisin?
kadirli'de en guzel yuer şahıntepesidir oh tum kent merkezi ayaklarının altı ya da yayla larda olan alabalık resturantları var otomobıl imkanı varsa bi de sanayıde mustafa usta var adam sadece oglenlerı 2saat acıyor o kadar yani
azra_sıla yeğenimiz kaç yaşında?Biraz yaramaz mı yoksa?Her sabah erken kalktığınıza göre.
günaydın herkesee sevene sevmeyene nasılsınız bu gün eşim nöbeten çıktı bu gün birazdan uyurum bende bu gün gelmeye çalışırım kkya
Hadiiii.Allah'ım canım benim yaa zordur şimdi senin için.Allah'ım yardım etsin.Yeğenimize de tatlı tatlı, huzurlu uykucuklar versin. Ama insanın kendi bebeği olunca bu, her şeyine nasıl da severek katlanıyor dimi?
günaydın herkesee sevene sevmeyene nasılsınız bu gün eşim nöbeten çıktı bu gün birazdan uyurum bende bu gün gelmeye çalışırım kkya