• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

Çok zor,ölenlere ALLAH rahmet etsin.Geride kalanlara sabır versin.:Saruboceq:

canım benim,:1hug: sağol arkadaşım.
janet profilimde sormuş sağolsun. kimdi vefat eden diye.:uhm:
kaynımı kaybettik.:a015: cuma günü cenazesi uçakla kıbrıstan geldi.
cts. sabahta defnettik kabasakal mezarlığına.
bi varmış bi yokmuş bu dünya işte.senağlama
iyi yaşamak lazım bu güzel hayatları............:çok üzgünüm:

mekanı cennet olsun arkadasım dedigin cok dogru bir saat önce oturuyor sohbet ediyor gülüyorsun bir saat sonra neler degisiyor her sey an meselesi

morn00077.gif

hayırlı sabahlar hanımlar iki gündür yagan yagmurlar kadar bereketli ve çoşkulu birgün diliyorum sizlere ! bu arada topicin kurucusu moderatörümüz sevgili NILBERA ortalıkta yok farkında mısnız kızlar ???

bende yoktum ama beni soran yok küstün size:çok üzgünüm::çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar::dilcikar:hiç soruyonuz naptın nasılsın diye:dilcikar::dilcikar::çok üzgünüm:

Oy sevsinler tafranı miyasem:roflol:Şeniz
Nasılsın arkadaşım nerelerdeydin,gün gün rapor ver çabuk

a.s.ya sorma cümadan beri boynum tutuldu sol taraf habu gün ha yarın geçer geçmediki akşam sağ tarafımda tutuldu hiç hareket edemedim bu gün doktora çıktım iğne yedim dahada yiyecem sabah akşam inşallh geçer üşütmüşüm kas tutulması dedi ama bu ar açok sık oluyo nedensesositososito:1hug: bu hastalıklar ga:roflol::roflol:liba beni çok seviyo papatya:1hug:

sırtta kas spazmı boyun fıtıgının habercisidir aman dikkat miyase yatagına elektrikli battaniye al ser fizik tedavi gibi oluyo sıcak sıkışan yerleri açıyor orlarda yoksa alak salak çift kişiligi 20lira feda olsun ne demek !!!!

sırtta kas spazmı boyun fıtıgının habercisidir aman dikkat miyase yatagına elektrikli battaniye al ser fizik tedavi gibi oluyo sıcak sıkışan yerleri açıyor orlarda yoksa alak salak çift kişiligi 20lira feda olsun ne demek !!!!

tşr ederim düşünmen yeter hemşerimya sorma zaten bel fıtığım var bide oçıkarsa şaşmam bu hastalıklar beni neden çok seviyo anlamadımki :sm_confused::uhm:çıkarsada şaşmam:sm_confused:ama feci biacıya hareketimi kısıtladı :1hug:

Geçmiş olsun canım benim.Bende de olmuştu kas sıkışması sinirsel söyleyim.İğnelerini düzenli vurdur.:1hug:

günaydın herkese tşr ederim papatya ya sorma dünden beri iğneleri vurduruyom ama hala geçmedi:sm_confused::sm_confused::1hug:

slm erdekden adanalılara bu gün burda kar yağıyo çok soğukyaaaaaa

merhaba arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş.havalarda pek soğuk valla.öpüyorum sizleriŞeniz

günaydınlar herkese güzel adanalılarıma erdekden nasılsınız

günaydınlar,hayırlı sabahlar günler sonra çıkan güzel güneş içimizi ısıtsın hepimizin üzerinde ışıl ışıl parlasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın Güzeller...... Nasılsınız. Hayırlı günler diliyorum herkese. İnternet bugün çok yavaş. Şansımız hızlı olsun Yarabbimmmm....

Merhaba arkadaşlar sayfanızı yeni gördüm.Harikasınız valla.Adanalı olmakla gurur duydum.Beni de alın aranıza.Dörtyolda otursam da allahına kadar adanalıyım.

Back