- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim profilimde, fındıklı pasta tarifi var.
ondan yapabilirsin.
hem kolay hemde herkesin beğeneceği kadar güzel.
resmini de ekliyeyim sana bak......
Tamam Azra_Sıla kesin yapacağım bunu.Yemek olarak ne yapsam acaba?Tatlı fikrim iyi mi ? yoksa başka bir çeşit önerebilirmisiniz?
Tamam Azra_Sıla kesin yapacağım bunu.Yemek olarak ne yapsam acaba?Tatlı fikrim iyi mi ? yoksa başka bir çeşit önerebilirmisiniz?
toprağım bence yöresel kendi yemeklerimizden yap cokacimcoookcokacimcoook içli köfte mantı gibi ....vb....
cnm bi tavuk sote pilav yap yanınada salataa mis bundan iisi şamda kayısıı birde çorba yapyerimseniben
Canım hemşerilerim nasıllarmış?Bana yardımcı olurmusunuz?Haftaya nişanlım ve annesi ,canım annem geliyor.Yemek olarak ne yapacağıma karar veremedim.Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.
çalışan kadından bu kadar marifet pes dogrusu şimdiden ellerine saglık bence uzun süre sonra nişanlıcıgını göreceksin menüye baktıgın kadar da kendine bak adamın başını döndür o herşeyi bol çeşit zengin yemekler olarak görür zatenşakkıdışakkıdışakkıdı
Evet! Çalışan biri olarak bravo bana.Tabi canım kendim ayrı süsleneceğim.Şöle çıtı pıtı giysiler giyeceğim.Azıcık makyaj.Dayling belki yemek konusunda bu kadar ayrıntılı düşünmezdim ama uzaktan geliyorlar.Bari geldiklerine değsin.Bir de Adana sofrasının ne kadar zengin olduğunu görsünler.
Canım bu dediğin kebapçı Kadirli' de mi?Yoksa Adana' da mı?Kadirli'de ise yerini tarif edermisin?
Şenizslm kızlar sohbetler cok güzel kebaplar falan valaaa canımız cektii:sm_cool: