• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

hazfy2.gif

Canım hemşerilerim nasıllarmış?Bana yardımcı olurmusunuz?Haftaya nişanlım ve annesi ,canım annem geliyor.Yemek olarak ne yapacağıma karar veremedim.Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.

canım benim profilimde, fındıklı pasta tarifi var.
ondan yapabilirsin.
hem kolay hemde herkesin beğeneceği kadar güzel.
resmini de ekliyeyim sana bak......

hpim2318zj7.jpg

Canım benim aldım hemen tarifi.İlk sütle irmiği pişirdiğimiz zaman koyulaşıyor değil mi?Çok sağol birtanesi.

Tamam Azra_Sıla kesin yapacağım bunu.Yemek olarak ne yapsam acaba?Tatlı fikrim iyi mi ? yoksa başka bir çeşit önerebilirmisiniz?

toprağım bence yöresel kendi yemeklerimizden yap cokacimcoookcokacimcoook içli köfte mantı gibi ....vb....

Canım benim sağol düşüncen için.Ama mantıyı görücüye geldiklerinde yaptık.Ama içi köfte olabilir.Azra_Sıla'nın da dediği gibi yanına çorba ve salata olabilir.Bakalım artık neye niyet neye kısmet.

Canım hemşerilerim nasıllarmış?Bana yardımcı olurmusunuz?Haftaya nişanlım ve annesi ,canım annem geliyor.Yemek olarak ne yapacağıma karar veremedim.Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.

çalışan kadından bu kadar marifet pes dogrusu şimdiden ellerine saglık bence uzun süre sonra nişanlıcıgını göreceksin menüye baktıgın kadar da kendine bak adamın başını döndür o herşeyi bol çeşit zengin yemekler olarak görür zatenşakkıdışakkıdışakkıdı

çalışan kadından bu kadar marifet pes dogrusu şimdiden ellerine saglık bence uzun süre sonra nişanlıcıgını göreceksin menüye baktıgın kadar da kendine bak adamın başını döndür o herşeyi bol çeşit zengin yemekler olarak görür zatenşakkıdışakkıdışakkıdı

Evet! Çalışan biri olarak bravo bana.Tabi canım kendim ayrı süsleneceğim.Şöle çıtı pıtı giysiler giyeceğim.Azıcık makyaj.Dayling belki yemek konusunda bu kadar ayrıntılı düşünmezdim ama uzaktan geliyorlar.Bari geldiklerine değsin.Bir de Adana sofrasının ne kadar zengin olduğunu görsünler.

Evet! Çalışan biri olarak bravo bana.Tabi canım kendim ayrı süsleneceğim.Şöle çıtı pıtı giysiler giyeceğim.Azıcık makyaj.Dayling belki yemek konusunda bu kadar ayrıntılı düşünmezdim ama uzaktan geliyorlar.Bari geldiklerine değsin.Bir de Adana sofrasının ne kadar zengin olduğunu görsünler.

bi fikirde bnden
tabii kendi ellerinle yapman daha güzel ama ya öğle yemeğine yada bi akşam yemeğinede dışaıra yemeğe götür kebapçıya tabiki de
hayal parkın oraya çok güzel hasan kolcuoğlu yer açtı
çok güzel de tavsiye ederim orası uzaksa kendine yakın yere bi kebaba götür cnmcokacimcoook

Canım bu dediğin kebapçı Kadirli' de mi?Yoksa Adana' da mı?Kadirli'de ise yerini tarif edermisin?

merhaba canlarım...nasılsınız bakalım iyisinizdir inş.benimde annem pazartesi günü gidiyor senağlamasenağlama

Back