• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

kurban_1_b.gif

günün ilk kutlaması bnden olsun
tüm adanalı hemşerilerimin bayramı kutlu olsuna.s.

daylight ne gezioon kız sen burda:1shok: dön bakalım kocana herif kaç aydr görmüoo seni:asigim:
sen kk da gezinioon:enbuyukkk:

alışkanlık yaptıı dimii kopamıoon bizdenkaydirigubbakcemile3Şeniz

ay hiç sorma alışmışım kkya sizlerden ayrı kalamıyorum işte hepimize hayırlı bayramlar olsun etlet yenilsin ohh sefalar sürülsün diyorum

0f069ad0f8905481.jpg

günaydınnnnnnnn
günaydın bayramın 2. gününe, güneşle uyanan hemşerilerim....
gününüz güzel geçsin inşallah.​

0f069ad0f8905481.jpg

günaydınnnnnnnn
günaydın bayramın 2. gününe, güneşle uyanan hemşerilerim....
gününüz güzel geçsin inşallah.​

cnm bnm sana ve adananın tüm güzellerine günaydınlar:teytey:
evet bugün güneş vaar

bu ara bn gece çok rahatszlandım dün 2.takıma bn yazdım eti bnm gbi götrmeyin die :roflol:aynen yine homiligırtlak götrdümcokacimcoook
ama gece çektiğimi bi allah bi bn biliriim:oklava::oklava:
ahanda bakın performansm nasıl da düştüü kk da bu saatte yeni açtım pc yi:1shok:

günaydın adana....
hadi uyanın artık,,,
bayramınızı kutlamaya misafir geldi bakın...:roflol::roflol::roflol:

monarzash9.jpg

günaydınlar hayırlı sabahlar müdavim hatunlarımız topicigimizi yalnız bırakmamışa.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar.hayırlı bayramlar herkeze.inş bayramınız güzel geçiyordur.biz bu bayram ailecek hastaydık.goğazdan hap gittik doktora bayramın ilk günü doktordaydık.dünde ben gittim.boğazlarım çok kötüydü :(( 10 tane iğneyle geldim eve.daha diğer iğnelerin yeri iyileşmemişti yaa bayramdan bi hafta önce yine boğazlarım ağrıyordu 10 tane iğneyi vuruldum bii...bu sene d.bakır bana hiiç yaramadı.hayırlısıyla bi adanaya geleydik :)) soğuk buralar yaa.adanaya bakıyorum ohh maşallah bahar havası.öpüyorum sizleri çooookk...Şeniz

slm hemşerilerim nasılsınız hayırlı bayramlar herkese özledim valla ya tatil bi taraftan bayram bi taraftan misafir git gel bayramda bitti eeeeee nsılsınız bakimmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar.hayırlı bayramlar herkeze.inş bayramınız güzel geçiyordur.biz bu bayram ailecek hastaydık.goğazdan hap gittik doktora bayramın ilk günü doktordaydık.dünde ben gittim.boğazlarım çok kötüydü :(( 10 tane iğneyle geldim eve.daha diğer iğnelerin yeri iyileşmemişti yaa bayramdan bi hafta önce yine boğazlarım ağrıyordu 10 tane iğneyi vuruldum bii...bu sene d.bakır bana hiiç yaramadı.hayırlısıyla bi adanaya geleydik :)) soğuk buralar yaa.adanaya bakıyorum ohh maşallah bahar havası.öpüyorum sizleri çooookk...Şeniz

öpüm de geçsin igne yerlerin :1hug: çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum d.bakır degil neresi olsa gurbet zor tatlım

a.s.geçmiş olsun canım ail şifalar dilerim adam gibisi yok valla haklısın:teselli::teselli::1hug::1hug:

cnm bnm çok çok geçmiş olsun bnde şuan 20 lik diş ağırısı çekiyorum artı hastayım da halim hiç yok
sana da bana da tüm hastalara acil şifalar olsuna.s.

anne3ut6.gif

günaydınnnn Adana'm,,,hihoyyyt günaydın Adana'lılarımmmmm...........:1hug:
güneşine kurban be Adana'm...:teytey:
cıkır cıkır güneş var yine,:sm_cool: yakıyor valla..:nazar:

Back