• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

morn00094.gif

cnm bnm çok çok geçmiş olsun bnde şuan 20 lik diş ağırısı çekiyorum artı hastayım da halim hiç yok
sana da bana da tüm hastalara acil şifalar olsuna.s.

merhaba arkadaşlar...
sağolasın canım benim.dünden beri iyiyim şükür.ben hayatımda böyle boğaz ağrısı çekmedim.eee nede olsa burası doğu memleket.sanada kıyamam canım diş çok zor bilirim.sanada çok geçmiş olsun bitanem.kendine dikkat et.öpüyorum...:1hug:

a.s.geçmiş olsun canım ail şifalar dilerim adam gibisi yok valla haklısın:teselli::teselli::1hug::1hug:

çok tşk ederim canım benim.evet adana gibisi yok valla doğru diyorsun.annemde burda yanımda kadın geceleri uyuyamıyor dizlerinin ağrısından adanada bu kadar değilmiş.romatizma var ama burda iyice şişti.kadın benim için kaldı hastayım diye.yoksa dayanamıyor ağrılarına.adananın kışı nekii.burda gece sular buz tutuyor.eksilerde valla.öpüyorum canım...kaydirigubbakcemile3

çok tşk ederim canım benim.evet adana gibisi yok valla doğru diyorsun.annemde burda yanımda kadın geceleri uyuyamıyor dizlerinin ağrısından adanada bu kadar değilmiş.romatizma var ama burda iyice şişti.kadın benim için kaldı hastayım diye.yoksa dayanamıyor ağrılarına.adananın kışı nekii.burda gece sular buz tutuyor.eksilerde valla.öpüyorum canım...kaydirigubbakcemile3

a.s.haklısın canım adanam gibisi yok valla bilirim o soğukları bende batmanda kaldım daha önce 2 yıl ama o kadar gezdim ama adanamı hiç bi yere değişmemm:1hug::1hug:

geçmiş olsun toprağım azra_sılam inşallh iyi olur dişin zor o ağrı

slm bayanlar.güzel bir güneşli havadan kucak dolusu.,mis kokulu selamlar gönderiyorum.

slm millet... Şeniz

naber nasılsınız... nasıl gidiyor hayat ?

benim iyi :nazar: hemde çok iyi... :sm_cool:

Emir Talha'mla geçiyor bütün günlerim... :emir_bebek:

sizden uzak kaldım o yüzden.. napiiiiiim bırakamıyorum Cennet kokulu minik erkekimi... :asigim::asigim:

kızlar bayram kabusa döndü bize görümcemgil trafik kazası yaptılar durumları cok kötü yogun bakımdalar ev esya almaya gldim hemen hastaneye dönecegiz dua edin kızlar hepsinin durumuda agır

kızlar bayram kabusa döndü bize görümcemgil trafik kazası yaptılar durumları cok kötü yogun bakımdalar ev esya almaya gldim hemen hastaneye dönecegiz dua edin kızlar hepsinin durumuda agır

çok üzüldüm canım ya...
bayram süresince yoktun zaten.
biryerlere gitmişsinizdir diye düşünüyordum.
inşallah durumları iyidir şimdi ve hastaneden çıkış haberlerini alırız senden.
görümcemgil derken kaç kişiydiler? çocukları var mıydı?
allah şifa verir inşallah.....
haberlerini bekliyoruz......
tekrar geçmişolsun janet, ciğim......

çok üzüldüm cnm yaa inşallah bişey olmaz
tüm dualarımz onlarla olsun
allahım yaa şu bayramda kaç ocağa ateş düştü şu illet trafik teröründen
janetcim tekrar tekarr geçmiş olsun inşallah kayıpsz atlatırlar:Saruboceq:

slm nasılsınız adanalılarımmmmmmmmm janet geçmiş olsun canımya üzüldüm

janet görecek günleri vardır inşAlllah bu haytta nasipimiz kadar varız hepimiz bu fani dünyada herşeye hazırlıklı olun yine de çok büyük geçmiş olsun Rabbim cümlemizi görünmez kazadan beladan sakınsın gönlümüz seninle ve yakınlarınla

janet çok gecmiş olsun allah yar ve yardımcılara olsun sizlere sabır versin.inş. bir şey olmaz.allah acil şifa versin

slm millet... Şeniz

naber nasılsınız... nasıl gidiyor hayat ?

benim iyi :nazar: hemde çok iyi... :sm_cool:

Emir Talha'mla geçiyor bütün günlerim... :emir_bebek:

sizden uzak kaldım o yüzden.. napiiiiiim bırakamıyorum Cennet kokulu minik erkekimi... :asigim::asigim:

Canım benim yaaa.Yüce Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Darısı olmayan tüm annelerin başına olsun inşallah.Allah'ım şimdi nasıl da misler gibi kokuyordur.Canım benim ya.

Canım benim çok üzüldüm.Allah'ım şifa versin.Yakınlarına sabır versin.Çok zor bir durum.Tekrardan çok geçmiş olsun.

Günaydın canım.Bayrağımız da burda ne kadar canlı ne kadar coşkulu görünüyor.

Back