- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bnm çok çok geçmiş olsun bnde şuan 20 lik diş ağırısı çekiyorum artı hastayım da halim hiç yok
sana da bana da tüm hastalara acil şifalar olsuna.s.
a.s.geçmiş olsun canım ail şifalar dilerim adam gibisi yok valla haklısın:teselli::teselli::1hug::1hug:
çok tşk ederim canım benim.evet adana gibisi yok valla doğru diyorsun.annemde burda yanımda kadın geceleri uyuyamıyor dizlerinin ağrısından adanada bu kadar değilmiş.romatizma var ama burda iyice şişti.kadın benim için kaldı hastayım diye.yoksa dayanamıyor ağrılarına.adananın kışı nekii.burda gece sular buz tutuyor.eksilerde valla.öpüyorum canım...kaydirigubbakcemile3
kızlar bayram kabusa döndü bize görümcemgil trafik kazası yaptılar durumları cok kötü yogun bakımdalar ev esya almaya gldim hemen hastaneye dönecegiz dua edin kızlar hepsinin durumuda agır
kızlar bayram kabusa döndü bize görümcemgil trafik kazası yaptılar durumları cok kötü yogun bakımdalar ev esya almaya gldim hemen hastaneye dönecegiz dua edin kızlar hepsinin durumuda agır
slm millet... Şeniz
naber nasılsınız... nasıl gidiyor hayat ?
benim iyi hemde çok iyi... :sm_cool:
Emir Talha'mla geçiyor bütün günlerim...
sizden uzak kaldım o yüzden.. napiiiiiim bırakamıyorum Cennet kokulu minik erkekimi... :asigim::asigim: