• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

camnebe5nx5.jpg

kahvaltıyıda buyrun adanalılar

ooooooooooooo maşallah zara sıla hemşerum benim bir kuş sütü eksik.hemen geliyommm.kahvaltıyı görünce günaydın demeyi unutmuşum.günaydınlar adanalılar

günaydınnnnnnnnnnnn...........a.s.

adanamın havası güneşşşşşş hihoyyyt
bu havada gezilir kardeşşşşşşşşş...... hihoyyyt

bi güzel güneş var allahım, tutmayın beni.......kaydirigubbakcemile4
azra_sıla,mla , papatya,mla buluşuyoz zaten bugünn.......Şeniz
gezeceğiz, yiyip, içeceğiz vallahi....
:lepi:

oooo maşallah sizlere bayanlar dostluğunuz daim olsun.yakın olsaydım bende sizlerle buluşurdum ama maalesef.kalbim sizlerle.

evet ya bu sıcacık güneşte gezmek dinlenmek vardı ama çalışıyorum işte.inşallah bayramda güneşli geçer.

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

adanada olmayı cok isterdim kızlar sizlerle bulusmak icin ama benim icin cok zor kızlarla gelmek oralara eger annem yanımda olsa gene gelirim fakat emanet edecek kimsem yok buralarda sizlerin bulusma haberleriniz gizli gizli bulusmalırınızı gıbte ile izliyorum canlarım

bebek-resimleri-bebekresimleri-bebekler-bebe-resimleri-bebekresimleri-bebekler.jpg

böyle, bu bebiş :ecrin_bebek:gibi uyuyosunuz herhalde hemşerilerim...kaydirigubbakcemile3
uyumayın, kalkın...:mymeka:
bu güzel hava ele geçer mi?:teytey:
bayram temizliği yapın hamarat ve ilginç-tatlicadiarzu- ev hanımları..:roflol::roflol::roflol:

kızlar bugün sunlightm daydııma.s.
saolsun bnm için:1hug:
kurufasulye pilav yoğurt turşu kolacokacimcoook
allah allah döktürmüştü eline koluna sağlık bacıım:nazar::enbuyukkk::dance:Şeniz:

bu gidişlenn 250 kilo olcam walla:roflol::roflol::CüvCüv:

kızlar bugün sunlightm daydıım
saolsun bnm için
kurufasulye pilav yoğurt turşu kola
allah allah döktürmüştü eline koluna sağlık bacıım

bu gidişlenn 250 kilo olcam walla

amaaaannnnnnsırnaşık şey ne yapalım azra_sılam,
bugün yedik içtik,cokacimcoook eğlendik,hihoyyyt güzel vakit geçirdik.
bayram tatiline girdik,:dance: diyette bayramdan sonrayı beklesin....
bayram sonu dizginleriz artık kendimizi.:mymeka:
papatyam,:dilcikar: kaçırdın valla karaşimşeği........
birde pirinç pilavı yapmışım ki yanına:jeyyar:........
benim faforim:roflol::roflol: azra_sılamın getirdiği enfes turşuydu ama, yeme de yanında yat yaniiiiikaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese keyifli pazarlar bugün arefe çeşmelerden zemzem akar derler hergünün güzelligini ayı tadla yaşamanızı temenni ederim ben burada kampanya başlatacam zaten sunlightın yemekteyiz yarışmasına katılması için ;çünkü müthiş bir aşçı tüm puanları siler süpürür

günaydınlar herkese keyifli pazarlar bugün arefe çeşmelerden zemzem akar derler hergünün güzelligini ayı tadla yaşamanızı temenni ederim ben burada kampanya başlatacam zaten sunlightın yemekteyiz yarışmasına katılması için ;çünkü müthiş bir aşçı tüm puanları siler süpürür

daylight ne gezioon kız sen burda:1shok: dön bakalım kocana herif kaç aydr görmüoo seni:asigim:
sen kk da gezinioon:enbuyukkk:

alışkanlık yaptıı dimii kopamıoon bizdenkaydirigubbakcemile3Şeniz

Back