Adana///01

:1hug:a.s.a.s.:teytey:hoş geldin aramıza nasılsın :1hug:
Hoşbuldum canım,iyiyim.Ya nasılda sıcakkanlılığınızı gösteriyorsunuz canım hemşerilerim benim..a.s.Benim birçok ilden arkadaş ya da tanıdığım var,hepsi Adana'lılara 'sıcakanlı oluyorsunuz siz' diyorlar..Gerçi bazıları da yanlış anlama sen öyle değilsin ama,'Adana'lılar biraz kavgacımı oluyor' falan diyorlar ama,alakası yok canım,kavgacı falan değiliz biz,kim uydurmuş diye hemen cevaplarını veriyorum tabi..yasakkelime

günaydınlaaar arkadaşlaar.kimseler kalkmadımı yaa.hadi hadi tembellik etmeyin kalkın bakiim.huu adanalılaar.bugünde burda hava bi güzel bi güzel maşallah.bende d.bakırdayım.eşimin işi nedeniyle burdayız son senemiz.adana yazıcaz inş çıkar bu yaaz.gününüz çok güzeel olsun kıslaar.örüyorum sizlerii.kaydirigubbakcemile3

çok özendim size burdan arkadaşlar:1rolleyes:ben sinemaya gitmeyeli ve arkadaşlarımla şöyle felekten bir gün geçirmeyeli yıl oldusenağlamane diyeyim:sm_confused: kıskandım!bakın keyfinize:içelim:

günnaydın adanalılar ben geldim nasılsınızzzzzzzzzzzz hemşerilerimmmmmmmmmmmm

günaydın hemşerilerim nasıl özledim ne zamandır giremiyordum hamilelik işte bir gün iyi isem 3 gün kötüyüm ne güzzel havada güzelmiş adanada gezin yorganlarınızı dışarı atın havalandırın of of walla sokağımın kedisini bile özledim kahrolsun gurbetlik

iç mimarlık için hazırlanıyorum 2 kere yetenek sınavına girdim olmadı bu sene daha çok çalışacağım inş olacak . gerçi hala iyi bir hoca arıyorum ..

burda iyi hoca bulabilmen pek de mümkün degil ;gerçekten bunu istiyorsan istanbul'da bir yakınının yanında kalacaksın o da yoksa bir sosyal tesiste,misafirhanede konaklaycaksın ;ama orda kursa gideceksin yoksa üzgünüm 2defa olan sınav giriş sayın periyodık olarak artacaktır:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

profilinde hem lisans hem ögrenci yazıyor diye sormuştum hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorummmm

EVET ÇOk zor maalesef . ama iş insanın kendisinde bitiyor ben az çalışmıştım :) bakalım bu sene ne olacak :1hug:

kızlar escapeden haber yokmu :CüvCüv: merak ediyorum artık günü gecmeye basladı hayırlısıyla kurtulup bebegini kucagına alsaydı bir an önce

kızlar escapeden haber yokmu :CüvCüv: merak ediyorum artık günü gecmeye basladı hayırlısıyla kurtulup bebegini kucagına alsaydı bir an önce

cnm escapemiz daha doğum yapmadı bugün kontrolü vardı belki yatmış da olablr hastaneye yarın bnde arayacağıım:ecrin_bebek:

bzde bekelemedeyiiz
sen nasılsın bu arada kızlar nasıla.s.

tessekür ederiz canım iyiler onlar yaramazlık yapıp duruyorlar bende arkalarında kosturuyorum tabi cocuklu olmak ne demek sende cok iyi bilirsin

tessekür ederiz canım iyiler onlar yaramazlık yapıp duruyorlar bende arkalarında kosturuyorum tabi cocuklu olmak ne demek sende cok iyi bilirsin

ah cnm sen seninkileri mi yaramz diyosuun:1shok:
maşallah çok akllı bayıldım bn onlaraŞeniz
yaramaz bi çocuk göremek istersen buyur bnmkisi değiştirebilriz istersenyerimseniben

Adana iyi geceler. Bu gün hava soğuk soba yakmışlar is çökmüş dışarısına. Adana Mersin kömürü bilmezda ya kim öğrettiyse kömür yakıyorlar. Akşam olunca pis bir hava çöküyor. Güzel günler sizin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…