Hoşbuldum canım,iyiyim.Ya nasılda sıcakkanlılığınızı gösteriyorsunuz canım hemşerilerim benim..a.s.Benim birçok ilden arkadaş ya da tanıdığım var,hepsi Adana'lılara 'sıcakanlı oluyorsunuz siz' diyorlar..Gerçi bazıları da yanlış anlama sen öyle değilsin ama,'Adana'lılar biraz kavgacımı oluyor' falan diyorlar ama,alakası yok canım,kavgacı falan değiliz biz,kim uydurmuş diye hemen cevaplarını veriyorum tabi..yasakkelime:1hug:a.s.a.s.:teytey:hoş geldin aramıza nasılsın :1hug:
nasılsın canım :) :1hug:
Ben geldim kızlar,
Haftaya güzel başladım,umarım böyle devam eder.Canım arkadaşlarım Sunlıgt ve Azra-sılamla güzel bir sinema keyfi yaptık,Öncesindede yemek keyfi..Issız Adamı izledik biz beğendik izlenmeye değer bence..
Ama çoçuksuz gidin,erotizm çok..:roflol:
saol güzelm iilk ne olsun walla
sen nasılsınŞeniz
bulmuşsun burayıda ayrıca hoşgeldina.s.
aramıza bir delüüü daha katıldı yuppiii ne okuyorsun hande ?
iç mimarlık için hazırlanıyorum 2 kere yetenek sınavına girdim olmadı bu sene daha çok çalışacağım inş olacak . gerçi hala iyi bir hoca arıyorum ..
burda iyi hoca bulabilmen pek de mümkün degil ;gerçekten bunu istiyorsan istanbul'da bir yakınının yanında kalacaksın o da yoksa bir sosyal tesiste,misafirhanede konaklaycaksın ;ama orda kursa gideceksin yoksa üzgünüm 2defa olan sınav giriş sayın periyodık olarak artacaktır:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar escapeden haber yokmu :CüvCüv: merak ediyorum artık günü gecmeye basladı hayırlısıyla kurtulup bebegini kucagına alsaydı bir an önce
tessekür ederiz canım iyiler onlar yaramazlık yapıp duruyorlar bende arkalarında kosturuyorum tabi cocuklu olmak ne demek sende cok iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?