Adana///01

kızlar escapeden haber yokmu :CüvCüv: merak ediyorum artık günü gecmeye basladı hayırlısıyla kurtulup bebegini kucagına alsaydı bir an önce

merhaba janet!cim.... nasılsın umarım iisinizdir hepiniz... a.s.

Benden haber var olmaz mı... Hala doğurmadım... :CüvCüv:
Ama 2 Aralık salı'ya kadar gün verdi dr. eğer o zamana kadar doğarsa ne ala yoksa son gün o gün artık bitiyo.... :ecrin_bebek:
6 gün içinde yanımızda olacak Allah'ın izniyle bebeğimiz.... hihoyyyt

Aaaa kimler varmış burada adana'nın engüzel hamişi ses çıkmayınca senden oglişi dogurdun sandım endişelenme Rabbim nelerden kurtarır insanı kurban oldugum dermansız dert vermesin bir bakmışsın ki bırak dogmayı büyümüş

insallah canım erkek bebek günün geciriyor muhakkak merak etme gelir ama son günler cok zor oluyor aynı seyler basımızdan gectigi icin seni düsünmedende yapamıyoruz allahım bir avazda kurtarır insallah

iyi akşamlar adanalılar nasılsınız:sm_confused::sm_confused::sm_confused:klava:klava:klava:nerde bu millet ya of :1ninca::çok üzgünüm:

iyi akşamlar adanalılar nasılsınız:sm_confused::sm_confused::sm_confused:klava:klava:klava:nerde bu millet ya of

iyi akşamlar miyaseciğim. biz azra sılayla papatyanın yanındaydık.
papatyamız bugün bana gelirken, ayağının üzerinden araba geçmiş.:1shok:
o yüzden biz ona gittik.
neyseki çok önemli birşeyi yok.
ama çok panikledik duyunca.:çok üzgünüm:
ben yeniden çok geçmiş olsun diyorum narin papatyamıza.Şeniz
ona fındıklı pasta yapıp götürdüm.cokacimcoook
inşallah acısı geçmiştir biraz.

evet cnm çok çok üzüldüm
allahım daha beterinden korumuş
nazar değdi nazar

oy oy oy guzucuk gelioo ozmn şükür kavuşturanaa:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

gecmis olsun papatya canım :teselli: cok üzüldüm eger hafif atlatdıysan birilerine sadaka filan ver iyi olur canım

Günaydın Canım Arkadaşlarım,

Bugün,hayattan beklediğiniz ve gerçekleşmesini dilediğiniz,tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle,hayırlı cumalar.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlara.s.papatya çok güzel dileklerde bulunmuşsun içim sıcacık oldu sabah sabah:1hug:teşekkürler...

günaydın hayırlı cumalar arkadaslar
nasıl oldun canım biraz toparlaya bildinmi gecmis olsun allah bir daha göstermez insallah

slm herkese HAYIRLI CÜMALAR GEÇMİŞ OLSUN PAPATYAM ÜZÜLDÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…