Adana///01

a.s.yapın bakalım insan bi alo der aşk olsun düşmanda değiliz dosmu çatlatıyonuz yaaaak:zaten gribim:

:çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar:sositosositoÇok üzgünüm çoookklava:klava:klava:klava:

kaydirigubbakcemile53herkeze günaydın arkadaşlar...bende şimdi birazdan kardeşimle görüşecem.askerde bacılaar.oyyy canıım beniim...öpüyorum sizlerii...

toprağıma sormazmıyım demezdi ama kız bi bildiği var onun mutlakaaa

selam arkadaslar.demek benim güzel hemserilerim burdaymış. inanır mısınız adananın tadı hiç bir yerde yok. mersinde yaşıyorum ama adanayı çok özlüyorum ve de seviyorum.

merhaba kızlara.s.buluşuyorsunuz birde bakıyorum ne güzel ya ilerlemiş dostluk:1hug:sevgiler hepinize!...

ben kışı hiç sevmiyom o beni sevsedee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüso

ah her yerin kışı adnam gibi olsa canım hemşerimsunLightseverizde öyle değil işte

günaydın haftabaşı bugün
herkese çok güzel bi hafta geçirmesi dileğiylen

diğerlerini bilmem ama fisfisfisben seninle ve papatyamla çok güzel bir gün geçirdim.sırnaşık şey
üç kafadar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3bugün metropol sinemasına, ıssız adama gittik.
yeni geldim eve, kızlarım beni özlemişler,Şeniz evdeydi onlar.
çok güzel ve aşk:çok üzgünüm: dolu bir filmdi.(13 yaş altı çocuk götürmeyin ama)her günümüz böyle güzel geçer inşallah.:lepi:

yok cnm asıl 13 yaş ve altına hitap eden bir filmmişki genelde salonda o yaş grubu vardıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ama güzel film tavsiye ederim:lepi:

Hemşerilerim burdaymış,ne güzel..:teytey: Ben de takılayım buraya,şu an Adana'da değilim ama,sizin sayenizde hasret gideririm..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…