Merhaba kızlar,
Biz sizden gizli,yine buluşma yaptık.sırnaşık şeySunlıgt'ımın evinde..Canım,güzel,şeker arkadaşım bizleri her zamanki gibi zarafeti ve güzel ikramlarıyla müthiş ağırladı.Sizleri çok seviyorum kızlar buradan tekrar etmek istedim,İyi ki varsınız.:1hug:
selam arkadaslar.demek benim güzel hemserilerim burdaymış. inanır mısınız adananın tadı hiç bir yerde yok. mersinde yaşıyorum ama adanayı çok özlüyorum ve de seviyorum.
merhaba kızlara.s.buluşuyorsunuz birde bakıyorum ne güzel ya ilerlemiş dostluk:1hug:sevgiler hepinize!...
Selam kızlar,
Adanada dünden beri yağmur yağıyor,oh mis gibi hava her taraf yıkandı.Ama yinede kıştan nefret ediyorum.klava:
cıcık papatya bn seviyom işte kışı:dilcikar:
günaydın haftabaşı bugün
herkese çok güzel bi hafta geçirmesi dileğiylen
diğerlerini bilmem ama fisfisfisben seninle ve papatyamla çok güzel bir gün geçirdim.
üç kafadar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3bugün metropol sinemasına, ıssız adama gittik.
yeni geldim eve, kızlarım beni özlemişler,Şeniz evdeydi onlar.
çok güzel ve aşk dolubir filmdi.(13 yaş altı çocuk götürmeyin ama)her günümüz böyle güzel geçer inşallah.:lepi:
Hemşerilerim burdaymış,ne güzel..:teytey: Ben de takılayım buraya,şu an Adana'da değilim ama,sizin sayenizde hasret gideririm..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?