Adana///01

Hoşbulduk canım..a.s.Çok teşekkürler bu içten karşılaman için..a.s Kosova'dayım şu an.Nisan gibi geleceğim inşallah..Gerçekten çok özledim,insanın memleketi bambaşka oluyor..:çok üzgünüm:

kosavamı:1shok:
ayyy buz kesmiyonmu sen orda cnm adana gbi sıcak bi memlkettten sonra
Yarama tuz bastın canım ya..:çok üzgünüm: Kar yağdı 2 gün önce,hava acaip soğuk,buzlanma var..Kızımı burda anaokuluna götürüyorum,millet rahat rahat yürüyor,ben Adana'lıyım nerden bileyim karda buzda yürümeyi..:çok üzgünüm:Kayacam diye ödüm kopuyor,çocukluktan alışmayınca..
Daha fenası Türkiye'ye dönüncede Erzurum'a tayinimiz çıktı,artık burda alıştırma yapıyorum napiiim..

cnm ya çook ii anlıyorum seni inan bnde ilk karı diyarbakırda gördüm yağarken hatta ilkgün ne güzel demiştim ikinci gün ne bilim bn buzlanacağını kar görmüş insanlarmıyız bz:1no2:
allah yardımcın ola erzurum yine de ii en azında memleket bura garip yer değil
bellki ya polis eşisn yada asker ki büyük ihtimalle polis
inşallah tayininiz adanaya çıkar

Polis eşiyim canım..Eşim, ilk kar yağdığını gördüğümde verdiğim tepkiye çok şaşırmıştı,bende ne yapayım ben Adana'lıyım,kar görgüsüzüyüm demiştim..kaydirigubbakcemile3
Tayinde artık doğudan sonra,bakalım inşallah Adana'ya çıkar diyecem ama,eşimde soğuk memleketli,Adana'nın sıcağını sevmiyor.Artık biz orta yollu bir memleket seçeceğiz duruma bakılırsa.Hayırlısı artık..Ben nerde olursam olayım,ilk fırsatta kaçarım ama memleketime orası başka..yerimseniben

cnm alah yardmcn ola:Saruboceq:
bari herifin adanalı olaymış nese sen düş bi türkiyeye adanaya gelmesi kolay olur
ikna edersin sen klava:
klima taktrrz dersin yazın:lepi:

İyi geceler Adana......... kızlar buzdan mı falan bahsediyorsunuz o ne ya güneyliler bilmez buzu karı. Biz daha düne kadar yazlık giyoyorduk. Soba bilem yakmadık değilmi Adana

slm adanalılar canlarım iiyim çok şükür gribi baya bi atlatım eşim zinli 10 onla çacuklarla ilgileniyom anca zamanım kalırsa azda olsa bakarım öptümmm

Selam Bayanlar.. Hiç yazamadım bugün ne Adanama ne mersine çok üzgünüm bugün çok...

a.s.CADIARZU:uhm:hayırdır hemşerim ne oldu anlat istersen rahatlarsın ama hayat acısıyla tatlısıyla inan yaşamaya değer üzülme kıyamm:teselli::teselli::1hug:

:1hug:a.s.a.s.:teytey:hoş geldin aramıza nasılsın :1hug:

Adana Mersine dönmüş kimsecikler yok. Kızlar biz güneyliler soğuğa alışık değiliz ya ondandır. 3 gündür soğuk olduya, büzüşüp oturuyoruz ondandır kimsenin olmaması. Ama bu gün hava çok güzeldi. Tanrım güneşi görmek benim için çok büyük mutluluk. Sabah kalkıpta güneşi görünce bütün gün mutlu olurum. Adanalılar öpüldünüz şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…