Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım..a.s.Çok teşekkürler bu içten karşılaman için..a.s Kosova'dayım şu an.Nisan gibi geleceğim inşallah..Gerçekten çok özledim,insanın memleketi bambaşka oluyor..:çok üzgünüm:
Yarama tuz bastın canım ya..:çok üzgünüm: Kar yağdı 2 gün önce,hava acaip soğuk,buzlanma var..Kızımı burda anaokuluna götürüyorum,millet rahat rahat yürüyor,ben Adana'lıyım nerden bileyim karda buzda yürümeyi..:çok üzgünüm:Kayacam diye ödüm kopuyor,çocukluktan alışmayınca..kosavamı:1shok:
ayyy buz kesmiyonmu sen orda cnm adana gbi sıcak bi memlkettten sonra
Yarama tuz bastın canım ya..:çok üzgünüm: Kar yağdı 2 gün önce,hava acaip soğuk,buzlanma var..Kızımı burda anaokuluna götürüyorum,millet rahat rahat yürüyor,ben Adana'lıyım nerden bileyim karda buzda yürümeyi..:çok üzgünüm:Kayacam diye ödüm kopuyor,çocukluktan alışmayınca..
Daha fenası Türkiye'ye dönüncede Erzurum'a tayinimiz çıktı,artık burda alıştırma yapıyorum napiiim..
Polis eşiyim canım..Eşim, ilk kar yağdığını gördüğümde verdiğim tepkiye çok şaşırmıştı,bende ne yapayım ben Adana'lıyım,kar görgüsüzüyüm demiştim..kaydirigubbakcemile3
Tayinde artık doğudan sonra,bakalım inşallah Adana'ya çıkar diyecem ama,eşimde soğuk memleketli,Adana'nın sıcağını sevmiyor.Artık biz orta yollu bir memleket seçeceğiz duruma bakılırsa.Hayırlısı artık..Ben nerde olursam olayım,ilk fırsatta kaçarım ama memleketime orası başka..yerimseniben
Selam Bayanlar.. Hiç yazamadım bugün ne Adanama ne mersine çok üzgünüm bugün çok...
Polis eşiyim canım..Eşim, ilk kar yağdığını gördüğümde verdiğim tepkiye çok şaşırmıştı,bende ne yapayım ben Adana'lıyım,kar görgüsüzüyüm demiştim..kaydirigubbakcemile3
Tayinde artık doğudan sonra,bakalım inşallah Adana'ya çıkar diyecem ama,eşimde soğuk memleketli,Adana'nın sıcağını sevmiyor.Artık biz orta yollu bir memleket seçeceğiz duruma bakılırsa.Hayırlısı artık..Ben nerde olursam olayım,ilk fırsatta kaçarım ama memleketime orası başka..yerimseniben