Adana///01

uykucular:dilcikar::dilcikar::dilcikar:zaten grip olmuşum ya boğazınmda acıyo faranjit olmuşum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

miyase gecmis olsun canım kendine iyi bak eger varsa bal ile zencefil cayı yap cok iyi geliyor

tşr ederim canı m hemşerlerim sağolun şimdi daha iim yılın ilk gribini oldum valla

günaydın güzel memleketimin havası kadar sıcak,samimi ,güzel insanları.rabbim izin verirse gelmemize 16 gün kaldı inşaallah.dua edin bana da hava şartları müsait olsun hayırlısıyla.çok özlediiiiiimmmmm sılamı

günaydınlar herkese tşr ederim azracım havalar soğudu valla havam bozuldu toprağıma.sa.s

günaydın adanalı arkadaşlara.s.nasılsınız?:sm_confused:dipçik gibisiz maşallah:dance:

günaydın adanalılar valla ben hiç i değilim şu gripi ve faranjiti i atlatabilsem olacamda inşallh geçirim ya of yaaaaaaaaaa

Günaydın canlarım.
Cumanız mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inşallah.:Saruboceq:
Miyasem hala iyileşememişsin :çok üzgünüm:geçer inşallah,tekrar geçmiş olsun.

sorma papatya ya gözlerimi açamıyom ilçta alıyom ama:sm_confused::1hug:

huh kimseler uğramamış kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz arada uğrayın buraya yaaaaaaaaaaaa banada tabiÇok üzgünüm çoook:mymeka::jeyyar::jeyyar:

neden gelmiyonuz yeni topinğime beklerim canlarım yeni dosluklara merhaba çayımı kahvemi için:içelim:Şeniz:1hug:klava:klava:klava:kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…