• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

günaydın günatdın hafta sonu giremedim ama hakkaten yazınca toprağımla buluşmuş gibi oluyorm 31. haftadayım ne zamanb doğuracam bakim yalnızlık zor artık diyorum gurbete değil kızımı itimi bile vermem özledim ya yaşadığım büyüdüğüm toprağımı özledim
aman deyim hemşom büyük konuşma .hepimiz meleketimizi istiyorduk ama kader hayırlısını dile allahtan:1hug:

ben varım ben geldim bende yeni sayılırım arkadaşlar kardeşim bendeydi annemle beraber askerde usta birligine yolladık siirte canım benim yaa kuzuuk.görüşürüz arkadaşlar.

ben varım ben geldim bende yeni sayılırım arkadaşlar kardeşim bendeydi annemle beraber askerde usta birligine yolladık siirte canım benim yaa kuzuuk.görüşürüz arkadaşlar.
allah kavuştursun cnm:nazar:

herkese qünaydın arkadaslar adanalı deilim ama orda yasadıqım için bende yazmak istedim

yaz cnm burda okuyomusun pekiia.s.

slm herkese nasılsınız bu gün adanalılara.s.a.s.:teytey::dance:

canım sana özel mesaj atamıyorum yeni olduğun için heralde anlamadım memnun oldum aramıza hoşgeldin umarım mesajı görürsün :Saruboceq:a.s.a.s.

:nazar:İyiyiz Miyasem sen nasılsın,performansın düşmüş,sitede pek yoksun ona göre,1 - aldın:roflol:
Bugün bende,Şeker arkadaşlarım,Azra-Sıla Tubaaa Ve sunlıgh'tım vardı,güzeldi.
İyi ki hayatımdalar.:1hug::nazar:

aynı şeyleri düşündüğümz pek sölenemz:dilcikar:

şaka şaka saol cnm arkadşım inşallah yarınımzda beraber geçecek:nazar:

slm ben geldim adanalılar
niye düşsün kız papatyabak gine burdayım eşim izine ayrıldı bu gün malum eş çoçuklar evde olunca ilgilendim

aşk olsun azra _sıla canım hemşerim insan beni de çağırı bi seslenirdi papatyadayız diye

küstüm:oklava::oklava::oklava::çok üzgünüm::çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

inşallh hemşerim eşim gitit adanaya bu gün yoladım yalnız kaldım çocuklarla gel deseniz takılırdım kız arkasına adamın:roflol::roflol::roflol::roflol:

evt çocukların okulu malesef napalım başka zamana kısmet demekki

Derin55 tabiki Adanalısın bacım gelin almışız seni..yerimseniben
Keşke herkes Adana insanı gibi sıcak,karşılıksız sevse birbirini(tabi has Adanalılar böyle)
Aramıza hoşgeldin.:enbuyukkk:

teşekkür ederim arkadaşlara.s.adana ve kebap deyince akan sular durur bizdecokacimcoookmangal hep hazır vaziyette buralarda tüttürüyoruz nerden anlaşılacak değil mi yoksa?:teytey::içelim:

günaydın sevilip sevilmeyene kıymet bilene bilmeyeneeeeeeee
gunaydin5ji.jpg

günaydın hemşolarım.adanaya gitmemize 3 haftadan az bir zaman kaldı çok mutlyum .
dua ediyorumki hava yağsın ama yollar kapanmasın.tabii ki herşeyin hayırlısı yüce mevladan.

günaydın papatya bengi gök hoş geldiniz bu gün nasılsınızzzzzzzzzz

Back