Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman deyim hemşom büyük konuşma .hepimiz meleketimizi istiyorduk ama kader hayırlısını dile allahtan:1hug:günaydın günatdın hafta sonu giremedim ama hakkaten yazınca toprağımla buluşmuş gibi oluyorm 31. haftadayım ne zamanb doğuracam bakim yalnızlık zor artık diyorum gurbete değil kızımı itimi bile vermem özledim ya yaşadığım büyüdüğüm toprağımı özledim
allah kavuştursun cnmben varım ben geldim bende yeni sayılırım arkadaşlar kardeşim bendeydi annemle beraber askerde usta birligine yolladık siirte canım benim yaa kuzuuk.görüşürüz arkadaşlar.
herkese qünaydın arkadaslar adanalı deilim ama orda yasadıqım için bende yazmak istedim
Günaydın,
SKışın uyku çok tatlı oluyor,birde sabah sabah telefn veya zil çalmazsa tabi.:jeyyar:
ben varım ben geldim bende yeni sayılırım arkadaşlar kardeşim bendeydi annemle beraber askerde usta birligine yolladık siirte canım benim yaa kuzuuk.görüşürüz arkadaşlar.
İyiyiz Miyasem sen nasılsın,performansın düşmüş,sitede pek yoksun ona göre,1 - aldın:roflol:
Bugün bende,Şeker arkadaşlarım,Azra-Sıla Tubaaa Ve sunlıgh'tım vardı,güzeldi.
İyi ki hayatımdalar.:1hug:
küstümklava:klava:klava::çok üzgünüm::çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
inşallh hemşerim eşim gitit adanaya bu gün yoladım yalnız kaldım çocuklarla gel deseniz takılırdım kız arkasına adamın:roflol::roflol::roflol::roflol:
Derin55 tabiki Adanalısın bacım gelin almışız seni..yerimseniben
Keşke herkes Adana insanı gibi sıcak,karşılıksız sevse birbirini(tabi has Adanalılar böyle)
Aramıza hoşgeldin.:enbuyukkk: