• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

buyrun siz beni çağırmadınız ama ben size hazırladım sofra papatya canım hemşom bengi göök gel buyur
ybdereli_kahvalti.jpg
canım

canım benim ben yolardım niye demedin hemşerim özel uçağımıı kızkaydirigubbakcemile:roflol::roflol:sırnaşık şeygelecek olan adanalı olsunda ben yolarım uçağı kazene ne gerek varkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlara.s.kahvaltı ofrası ne güzel öylecokacimcoookhenüz kahvaltı etmemiştim iştahım açıldı! elinize sağlık...a.s

uçagı sen süreceksin şarısın pilot daha havalı olur diye seslenmiyorum papatya bak ona göre yani yoksa nası benle tabagını paylaşmazsın illa ki şu muhteşem omlet benim işte bananemmm

Ben paylaşmayı sevmem:dilcikar:Boğa burcuyum ben,üzgünüm yiyeceklerim kıymetlidir:roflol:

vay yesinler seni bende kç ama mutlulu arkadaşlık dosluk paylaylaşmak içindir gel paylaşalım hepimiz adanalıyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şeker:oklava::oklava::mymeka::mymeka::roflol::roflol:

siz gelin de ben hazırlarımmmmmmmmmmmmm sofraa sanada ayrı hazırlarız papatyaacığım

aşşşkolsun bide ben hamileyim tabağı görünce nevrim döndü tünaydın hemşerilerim bu ne soğuk izmirde vay vatanım vay bhavasıda güzel insanıda

slm kizlar bende adanali sayilirm osmaniyelim aslan ama bir kac yil önce adanaya bagliydik
ben su ana almanyada yasiyorum bende yeni gördüm adanalilar icin oda oldugunu

aşşşkolsun bide ben hamileyim tabağı görünce nevrim döndü tünaydın hemşerilerim bu ne soğuk izmirde vay vatanım vay bhavasıda güzel insanıda

yine tr nin her yeri güzel gelde sen burdaki sogugu gör :jeyyar: :jeyyar:

a.s.
slm kizlar bende adanali sayilirm osmaniyelim aslan ama bir kac yil önce adanaya bagliydik
ben su ana almanyada yasiyorum bende yeni gördüm adanalilar icin oda oldugunu
merhaba canım hemşerim hoş geldin adanalıyak sonununa kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerde olursak olalım kaydirigubbakcemile5:teytey::dance::teytey:a.s.

a.s.
merhaba canım hemşerim hoş geldin adanalıyak sonununa kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerde olursak olalım kaydirigubbakcemile5:teytey::dance::teytey:a.s.

sagol canim hosbuldum
osmaniye gurubuda varda
pek kimseler yok galiba orda
bende buraya geldim
sonucta ikiside ayni sayilir :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

sagol canim hosbuldum
osmaniye gurubuda varda
pek kimseler yok galiba orda
bende buraya geldim
sonucta ikiside ayni sayilir :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

a.s.haklısın canım ikiside aynı nasılsın görüşmeyeli canı:1hug::sm_confused:m

slm arkadaşlar nasılsınız bakalıım.bizde sabahtan beri kombiyi bekliyoz takılacak mutfagın halılarınıda kaldırdık hep bu sene bu doğalgaz maffetti bizii birsürü toz ugraş.d.bakırda son senemizdi rezilligi çektiik hayırlısı herşeyin yaa...bide soguk elektrikli soba yakıyoz vallaa...

Back