• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

herkese gunaydın bnm ııcn gunaydın olması bu saatlerde baslıo uyku yok kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbnde gece sabahta bu saatı edıom kalkablımek ıcın yardım ıstıroummm nolurrrrrrrrrrrrrrrr bnde sabahın ılk ısıklarını gormek ıatıorum yaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selamun aleyküm adanlılar
bnm hemşrim hatta akrabam miyase nrde Şeniz

a.s.:teytey:iyi akşamlar adanalılar toprağım sanada canım bitanem bu gün hiç giremedim ev le uğraştım temizlik yoruldum valla ama özlenmek güzel tşr ederim hemşerim akrabada çıktık oh ne güzel sırtımız yere glmez vallaaaaaaaaaaaa sevindim kaydirigubbakcemile:içelim::teytey::dance::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a.s.:teytey:iyi akşamlar adanalılar toprağım sanada canım bitanem bu gün hiç giremedim ev le uğraştım temizlik yoruldum valla ama özlenmek güzel tşr ederim hemşerim akrabada çıktık oh ne güzel sırtımız yere glmez vallaaaaaaaaaaaa sevindim kaydirigubbakcemile:içelim::teytey::dance::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık cnm mis gbi olmuştr şimdi hijyen koksun heryer:hooray:
Özlemezmiyiz şekerim,alıştık benimsedik seni ,temizlik yaptım demişsin ellerine sağlık.
Adanamızda iki gündür iyice soğudu.
oh oh gelsn kışlar ytr yandık acık da üşüyek:jeyyar:

günaydın adanalılar nasılsınz bakalıma.s.
bnm cadı kız bugün de dahil olmak üzere haftaya 5 gün de gitmicekmiş okula :1ninca:
öğremen bile dayanamıo çocuklara rapor almıış:uhm:
şimdi kara kara geçireceğim günleri düşünüyoruum:Saruboceq:
bu gün hafta sonları ve hafta içi 5 gün off allahım of toplam kaç gün etti kafamçokkarıştı
bitremi acaba bu 10 gün:içelim:

günaydın hemşerilerim nasılsınız hayırlı cümalar dilerimmmmmmmmmmmmmmm

gunaydın herkesee allahım sukurler olsun kı bgn bıraz daha erken kalktımmm:1shok::1shok:
bu gıdısle bn yata yata benım sonum ne olur allah
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

a.s.slm ben geldim nasılsınız ne oldu azra _sıla hayırdır kız papatyaya ne diyon hemşerim:uhm::uhm:bize de ne oldu kknın içinde ayrı gayrımı var canım::roflol::roflol:1hug::1hug::1hug:

gunaydın herkesee allahım sukurler olsun kı bgn bıraz daha erken kalktımmm:1shok::1shok:
bu gıdısle bn yata yata benım sonum ne olur allah
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

a.s.nasılsın canım hayırlı cümalar fazla uyuma hasta olursun valla kız kıyammm:teselli::1hug::1hug:

slm herkese ben geldim ama kmseler yok uyudunuzmu nerdesnizzzzzzzzzzzzz

merhabalar ben mersinliyim ama adana da oturuyoruz. ne güzel ilişki kurmuşsunuz böyle. kıskanmadım desem yalan olur. o güzel merhabalardan birini de ben alabilir miyim

merhabalar ben mersinliyim ama adana da oturuyoruz. ne güzel ilişki kurmuşsunuz böyle. kıskanmadım desem yalan olur. o güzel merhabalardan birini de ben alabilir miyim

a.s.a.s.:teytey:hoş geldin canım gönlümüz gelen herkese açık hemşerim tabiki gelebiilirsin geldin bile nasılsın hemşerim mersin adna neki arası sınır zaten canım hemşerima.s.a.s.a.s.görüşmek dileğiyle :1hug: :1hug:

Back