Arkadaşlar merhaba,çok canım sıkıldı dün biraz kafayı taktım ve çok sinirlendim sizlerle paylaşmak istedim..
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın çünkü bende bir esnafım sadece, gerçekten kendini bir şey oldum sanan esnaflardan nefret ettim artık. .
Ben normalde durumum olmasına rağmen, her zaman sade giyinen pek fazla makyaj yapmayı sevmeyen çok bakımlı olmamakla birlikte tertemiz giyinen mis gibi kokan bir insanim:)
Bu hafta içi yolculuk yapacağım için kendime şu uçak valizi mi nedir ondan almak için çantacıları geziyorum gayet bilindik bir mağaza da gayet insan gibi davrandılar. Sonra dedim bir de başka yere bakayım başka kendi halinde küçük bir magazaya girdim valizi hemen gördüm fiyatını sordum bana dediği cevap, onlar tuzlu sen gel burda ucuzları var..
1. Sen benim durumumu nerden biliyorsun ki benim adıma karar verebiliyorsun
2. Ilk defa tanışmış bir müşteri olarak nasıl bana sen diye hitap edebilirsin.
Benim arkamdan gayet hoş bakımlı bir bayan girdi, o da valiz istediğini söyledi ' buyrun hanımefendi ( benim sorduğum valizlerden) bu size çok yakışır' felan diye onu gosteriyor..Demek ki insanlarla düzgün iletişim kurabiliyor, demek ki saygı çerçevesinde konuşmayı biliyor. Peki neden dış görünüş göre davranırlar bilemedim. Bu artık başıma gelen 1 değil 2 değil, bir tek benim de değil, tanıdığım akrabarimin arkadaşlarımın başına da gelmiştir bu durum ve cidden çook sinir bozucu bir durum.
Sadece anlatıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.