- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
kadın aynen o modda benim kocam yapmaz iki oğlum bir kocam dünya benim moduBence adamın karısını karıştırmayın hiç.”Benim kemalim yapmaz” modunda bir kadınsa başınıza iyice dert alırsınız.Adamı sizi bir daha rahatsız ederse savcılığa vermekle tehdit edin bence karısından daha etkili olur.
Kadına neden bilendiniz o kısmı anlamadım.kadın aynen o modda benim kocam yapmaz iki oğlum bir kocam dünya benim modu
kadın aynen o modda benim kocam yapmaz iki oğlum bir kocam dünya benim modu
Adamın karısı yerine ben olsam savcılığa giderim,"taciz ediliyorum,rahatsız ediliyorum" diye.
Zaten eşi dava esnasında öğrenir.
Adam da eşle değil hukuk ile cezalandırılmış olur.
hayır bilenmedim kadın seviyor mutlular anlamında dedim sadeceKadına neden bilendiniz o kısmı anlamadım.
sonunda o olacak galibakesinlikle katılıyorum. gerçekten sizi rahatsız ettiğini düşünüyorsanız savcılığa suç duyurusunda bulunun. bana da gelip kadının biri kocan benimle böyle böyle dese ikna olmam ilk başta. kim bilecek kimin kime iftira attığını? git savcılığa ver tüm pislikler ayan beyan dökülsün. karısı bu haliyle de kabul edecekse o saatten sonra onun sorunu olur.
Anladım. Yazdıgınızdan bende öyle bir izlenim oluştu.hayır bilenmedim kadın seviyor mutlular anlamında dedim sadece
Kadının ne modda olduğu hiç kimseyi ilgilendirmez.kadın aynen o modda benim kocam yapmaz iki oğlum bir kocam dünya benim modu
O zaman ulaşmayın boşverin .kadın aynen o modda benim kocam yapmaz iki oğlum bir kocam dünya benim modu
ayyyKadın eşiyle fotoğraf paylaşmamış olsaydı da ne yapacaktın ki?
Sanane kadından, aralarının nasıl olduğundan? Bir umut belki aralarının kötü olduğunu öğrensen, mutlu olacaksın. Adamın sana gerçekten birşeyler hissettiğini düşüneceksin.
Ama olmadı işte değil mi Eloş? Adam karısıyla ede mutlu mesut, seninlede gönül eğlendirme derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?