- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.252
- Konu Sahibi Eloselos9393
Adam adam olsa size yazıp durmaz siz de müsaade etmez kesersiniz önünü. Tam tencere kapaksınız ha gayret sizin de yardımınızla ayrılsın karısından da rahatlayın. Müthiş aşk hikayesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krize girdiği kesin.Ben açıkçası adamın çok karşılık verdiğini aralarında birşey yaşandığını da sanmıyorum adamın onunla görüştüğünü seviyorum falan dediğini belki hoş kızsın falan demiş olabilir biraz takılmış olabilir konu sahibi evli olduğunu öğrenmiş tamamen kıskançlık krizlerine girmiş olay bu
Kadının suçu adamla evli olması adamla bu kadın evli olmasa ne güzel konu sahibesi evlenecekti onunla o yüzden sinirliKadının ne suçu var.
Aslında öyle bir adam bile olmayabilir gerçekte. Birbirinden farklı üyelikler alıp, alakasız konular açıp, farklı kişilerden bahseden Elostan bahsediyoruz neticede. Hersey mümkünKadının suçu adamla evli olması adamla bu kadın evli olmasa ne güzel konu sahibesi evlenecekti onunla o yüzden sinirli
Aynen gerçek olmayabilir de gerçekte böyleleri de var ben öyle düşünerek yazdım onu :)Aslında öyle bir adam bile olmayabilir gerçekte. Birbirinden farklı üyelikler alıp, alakasız konular açıp, farklı kişilerden bahseden Elostan bahsediyoruz neticede. Hersey mümkün
Tabi biz gerçekmiş gibi düşünüp yorum yapıyoruz her seferinde.
Heeeee simdi anladim nie obur konuda ki metresi savundugun damdan dusenin halinden hiiii ahaaa ahahahahahahaKızlar ben bu evli adamın karısını nasıl bulurum. Adını bilmiyorum kadının resmi hiç yok sadece soy ad var elimde ve onun facebook da beğenenlere baktım yok biri yok bulamadım. İnstagram deseniz zaten engelli çok zorladı beni en son karısına ulaşacağım ama elimde hiç bir şey yok nasıl bulurum sizce.
Güncelleme.
Gerek kalmadı. Şimdi buldum ve kadın eşi ile ilgili resimler paylaşmış boy boy. Hiç boşanacak gibi de değil valla bu erkekler ALLAH bildiği gibi yapsın hadi bir daha arasın beni yemin ederim yazarım karısına pislik ya bunlar.