AdAm OLaCaK KıZLaR...

dengesiz bi ruh halimiz var o zaman aman benim herşeyim dengesiz annem açmısın der hayır derim 5 dk sonra yemek hazır değil mi açlıktan ölüyorum diye kıyameti kopartırım sakadatlarım bile dengesiz :KK1:

bende öyleyım çabuk arkadaş olamıyorum kaç aydır burdayım daha ortamım yok zorla araya karışmaya çalışıyorum bıde hep istenmediğim fıkrı var ben aşağılık kompleksımı var nedır :44::44::44:

Benim de vardı çok samimi bi dostum
Yıllardır hemde
Sonra beni kekledi
Bende selamı bile kestim kendisiyle

bana arkadaşlar kaynarkanlı derler
Batmana geldim arkadaşlar arıyo özlem alışabildinmi napıyosun diye napcam dedim işe başladım 3.gün muhtar gibi herkesi tanır oldum, hiç çekinmem küçükkende her gel diyene gidiyomuşum :KK1:

Bende kolay arkadaş edinirim, çekingen değilimdir.

Sende aynen kızım gibiymişsin, bende kızıma diyorum mahallenin muhtarı gibisin diye, bilmediği, tanmadığı yok, onun sayesinde bende insanları tanır oldum.

Hatta yazın eşim izine geldiğinde şaşırdı, her gelen geçen bize selam veriyor, ceyline laf atıyor, eşimde dediki siz sokakta yatıyorsunuz heralde bunlar kim, nereden tanıyorsunuz valla dedim kızın sayesinde.

bende öyleyım çabuk arkadaş olamıyorum kaç aydır burdayım daha ortamım yok zorla araya karışmaya çalışıyorum bıde hep istenmediğim fıkrı var ben aşağılık kompleksımı var nedır :44::44::44:

tövbe estafurullah Yarabbim bugün hepicenizde bi alınganlık artık sorucam
muayyen gününüzde misiniz :KK30:

Bisidicem tam tersi aslında , şahsen ben senle muhabbeti seviyorum
Çok iyi niyetli bi insansın sen

Benim de vardı çok samimi bi dostum
Yıllardır hemde
Sonra beni kekledi
Bende selamı bile kestim kendisiyle

Benim ortaokuldan beri arkadaşımdı, evlendi unuttu
Ben anlamıyorum, bi arkadaş çevren var, dostların var,
Bi adam için silinirmi herkes
Nooldu boşandı sonra, üzüldüm ama
Yanında olmadım...

muhabbet hep aynı kişilerle ilerlemeyince yeni ortamda yadırgıyorsundur belki , birde sanal ortamda kimisi daha rahat adapte olurken kimisi daha geç oluyor yadırgıyorsundur belki de , ama niye öyle olsun ki gerçek hayattaki gibi bazı gereksiz değerler yok burda hepimiz eşitiz varsa bile öyle bi duygun sil at bence , hepimiz kardeşiz :nazar:

Bende kolay arkadaş edinirim, çekingen değilimdir.

Sende aynen kızım gibiymişsin, bende kızıma diyorum mahallenin muhtarı gibisin diye, bilmediği, tanmadığı yok, onun sayesinde bende insanları tanır oldum.

Hatta yazın eşim izine geldiğinde şaşırdı, her gelen geçen bize selam veriyor, ceyline laf atıyor, eşimde dediki siz sokakta yatıyorsunuz heralde bunlar kim, nereden tanıyorsunuz valla dedim kızın sayesinde.

maşallah çok cevval bi kız, 20 sene sonra benim gibi olur artık :KK1:

elmeyra bu arada fotonu gördükçe bebe duygulaırm kabarıyor ttam bir fırat aşığıyımdır nohut kafalı oğlum benim yerim onu , hamileyken hep fırata bakıcam derim hatta hep ona benzesin çocuğum diye :)

X